Μέγκαν Μαρκλ: Το ταξίδι της στη Νιγηρία μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται να της άφησε ανεξίτηλο σημάδι

Σε μια συγκινητική συνομιλία της, η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μίλησε για τη βαθιά συγκινητική εμπειρία της κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Νιγηρία.

Μέγκαν Μαρκλ: Το ταξίδι της στη Νιγηρία μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται να της άφησε ανεξίτηλο σημάδι

Αναλογιζόμενη τις σχέσεις που έκανε, ειδικά με τα νεαρά κορίτσια που συνάντησε, η Meghan αποκάλυψε στο περιοδικό People : «Είδα τον εαυτό μου σε αυτά. Βλέπω τη δυνατότητα σε όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια – και, παρεμπιπτόντως, σε αυτά τα νεαρά αγόρια εξίσου καλά».

Έκανε παραλληλισμούς μεταξύ των φιλοδοξιών που τρέφει για αυτά τα παιδιά και των ελπίδων που τρέφει για τα δικά της παιδιά, τον Πρίγκιπα Άρτσι, πέντε ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δύο ετών. «Είναι αυτό που βλέπουμε στα δικά μας παιδιά – να τους δώσουμε αυτή την υπόσχεση και τον ενθουσιασμό για το μέλλον τους».

Η επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία με τον πρίγκιπα Χάρι δεν ήταν απλώς διακοπές, αλλά ένα ταξίδι ουσιαστικών υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων σε σχολεία που άφησαν ανεξίτηλο σημάδι πάνω της.

Μοιράστηκε ότι αυτές οι αλληλεπιδράσεις δεν ήταν μόνο απίστευτα αξέχαστες αλλά και βαθιά προσωπικές. «Πάντα σκεφτόμουν τον εαυτό μου ως νέο κορίτσι», είπε, τονίζοντας το είδος της έμπνευσης που στοχεύει να μεταδώσει σε άλλες γυναίκες και κορίτσια.

Ο Χάρι, επίσης, μίλησε με πάθος για τη σημασία τέτοιων ταξιδιών, τονίζοντας τη σημασία της φυσικής παρουσίας στις κοινότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται πολύ.

«Τα ταξίδια έχουν να κάνουν με το να μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να πηγαίνουμε και να επικεντρωνόμαστε σε πράγματα που σημαίνουν τόσα πολλά για εμάς», εξήγησε, προσθέτοντας ότι η πραγματική αλλαγή προέρχεται από το «να είμαστε στο έδαφος».

Η επίσκεψη ήταν και μια απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετώπισε το Ίδρυμα Archewell. Το ίδρυμα κηρύχθηκε εν συντομία «παραβατικό» από το Μητρώο Φιλανθρωπικών Οργανώσεων και Ερανικών της Καλιφόρνια λόγω ενός διοικητικού λάθους, το οποίο υποδηλώνει αδυναμία υποβολής των απαραίτητων ετήσιων εκθέσεων και τελών.

Ωστόσο, αυτό το ζήτημα επιλύθηκε γρήγορα, με έναν εκπρόσωπο της Archewell να επιβεβαιώνει: «Έχουμε ερευνήσει επιμελώς την κατάσταση και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Ίδρυμα Archewell παραμένει πλήρως συμμορφωμένο με τους νόμους».

Η σύγχυση αποδόθηκε σε μια επιταγή 200 δολαρίων που θεωρήθηκε ότι είχε χαθεί στην ανάρτηση, αλλά αργότερα τα αρχεία έδειξαν ότι είχε παραδοθεί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ