Μια δεξίωση για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, Πριγκίπισσας της Ουαλίας, θα λάβει χώρα μέσα στον μήνα στο Kensington Palace.

Ενώ ο Δούκας του Κέιμπριτζ θα συνοδεύεται από 100 καλεσμένους, εκπρόσωπος του παλατιού επιβεβαίωσε στο HELLO ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν αναμένονται μεταξύ των προσκεκλημένων.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δυο αδέρφια επανενώθηκαν για την αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας τους στους κήπους του Kensington Palace, την 1η Ιουλίου, όταν επρόκειτο να γιορτάσει η Diana τα 60α γενέθλιά της. Μια γιορτή με περισσότερους καλεσμένους είχε τότε αναβληθεί λόγω των περιορισμών που επέβαλε ο Covid – 19.

Diana

Αντ ‘αυτού, οι πρίγκιπες συνοδεύτηκαν από ελάχιστους καλεσμένους στα αποκαλυπτήρια, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών της Diana, του κόμη Spencer, της λαίδης Sarah McCorquodale και της λαίδης Jane Fellowes.

Ο στενός φίλος Sir Elton John θα είναι μεταξύ των προσκεκλημένων στην εκδήλωση στις 19 Οκτωβρίου. Πρόκειται μάλιστα να ευχαριστήσει δημόσια τους δωρητές που βοήθησαν στη χρηματοδότηση του αγάλματος, το οποίο απεικονίζει τη Diana στα τελευταία χρόνια της ζωής της και την δείχνει περικυκλωμένη από τρία παιδιά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν που συνηθίζουν να επιδίδονται σε φιλανθρωπικές εκστρατείες, πραγματοποίησαν τις πρώτες μεγάλες δημόσιες εξόδους τους τον περασμένο μήνα από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους. Το ζευγάρι, το οποίο καλωσόρισε την κόρη του Lilibet τον Ιούνιο, βγήκε εκτός Νέας Υόρκης για ένα τριήμερο ταξίδι και έκανε εκστρατεία για την ισότητα απέναντι στα εμβόλια.

Ο Δούκας πρόκειται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη τον επόμενο μήνα. Ο Χάρι θα επιστρέψει στην Ανατολική Ακτή για να απονείμει τα εναρκτήρια βραβεία Intrepid Valor σε πέντε μέλη υπηρεσίας, βετεράνους και στρατιωτικές οικογένειες “που ζουν με τις αόρατες πληγές του πολέμου” στο γκαλά του “Salve to Freedom” του Intrepid Museum 2021 στις 10 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ