Η Meghan Markle αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην τεταμένη σχέση της με τον πατέρα της Thomas Markle, με τον οποίο έχασε την επαφή κατά τη διάρκεια του βασιλικού γάμου με τον Πρίγκιπα Χάρι το 2018.

Ο Thomas Markle δεν γνώρισε ποτέ τον Πρίγκιπα Χάρι ούτε και τον εγγονό του Archie, ενώ η σχέση πατέρα και κόρης χάλασε, όταν προέκυψε πως εκείνος σκηνοθέτησε paparazzi εικόνες πριν τον βασιλικό γάμο. Όταν η Meghan ρωτήθηκε από την Oprah Winfrey αν ένιωσε «προδομένη» που ο πατέρας της «συνεργάστηκε με τα tabloids», η Δούκισσα είπε ότι ο πατέρας της τα είχε αρνηθεί όλα: «Όταν τον ρώτησα μου είπε “όχι. Ξεκάθαρα όχι”». Όμως, όταν πίεσε παραπάνω τον πατέρα της, καθώς εκείνη κι ο Πρίγκιπας Χάρι ήθελαν να αποκατασταθεί η αλήθεια για τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα -αν ο πατέρα της παραδεχόταν την αλήθεια- ο Thomas Markle δεν παραδέχτηκε πως εκείνος βρισκόταν πίσω από αυτά.

«Είπα ότι “απλώς θέλω να μου πεις την αλήθεια, κι αν μου την πεις μπορούμε να βοηθήσουμε”. Όμως δεν μπορούσε να το κάνει», ανέφερε η Meghan Markle χαρακτηριστικά. Ακόμη, η Δούκισσα του Σάσσεξ υπογράμμισε πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα προκαλούσε ποτέ εκείνη αντίστοιχο πόνο στον γιο της Archie: «Δεν μπορώ να φανταστώ πραγματικά ότι θα έκανα κάτι για να προκαλέσω σκόπιμα πόνο στο παιδί μου. Οπότε, μου είναι δύσκολο να συμφιλιωθώ με κάτι τέτοιο».

Η Meghan Markle για την αδερφή της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Meghan μίλησε και για τη σχέση της με την αδερφή της Samantha, λέγοντας πως δεν είχαν σχέσεις, άρα πώς θα μπορούσε να γράψει ένα βιβλίο για την ίδια όταν δεν γνωρίζονταν επί της ουσίας: «Μεγάλωσα ως μοναχοπαίδι, όμως μακάρι να είχα αδέρφια. Την τελευταία φορά που είδα την αδερφή μου ήταν πριν 18 με 19 χρόνια, ενώ πριν από αυτό είχα 10 χρόνια να τη δω. Μάλιστα, τόνισε: «Άλλαξε το επίθετό της και πάλι σε Markle όταν ξεκίνησαν να βγαίνω με τον Χάρι».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ