Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσιεύμα υποστηρίζει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ χρησιμοποίησε photoshop για να αλλάξει την ανακοίνωση εγκυμοσύνης

Άρθρο υποστηρίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποίησε μέσω του φωτογράφου Misan Harriman, Photoshop για να αλλάξει την ανακοίνωση εγκυμοσύνης το 2021.

Ο φωτογράφος που είναι στενός φίλος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, απάντησε στον ισχυρισμό με ένα video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μέγκαν Μαρκλ: Χρησιμοποίησε photoshop στην φωτογραφία της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνη της; - Τι λέει ο φωτογράφος Πηγή φωτογραφίας: instagram/ misanharriman
Μέγκαν Μαρκλ: Χρησιμοποίησε photoshop στην φωτογραφία της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνη της; – Τι λέει ο φωτογράφος Πηγή φωτογραφίας: instagram/ misanharriman

Η ιστορία ήρθε λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι η πριγκίπισσα Κέιτ επεξεργάστηκε τη φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας την Κυριακή.

Μιλώντας απευθείας στην κάμερα, ο Misan είπε: «Γεια σας, μόλις γύρισα στην πραγματικότητα από τα Όσκαρ και δυστυχώς, υπάρχει ένα άρθρο στην Daily Mail που λέει ότι παραδέχτηκα ότι πείραξα με photoshop την φωτογραφία της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης του Harry και της Μέγκαν Μαρκλ. 

Φαίνεται λέει ότι αντικατέστησα δέντρα και λιβάδια. Και το παραδέχτηκα αυτό σε ένα επεισόδιο ενός podcast που λέγεται Private Passions. Αυτό είναι τρελό. Νομίζω ότι μου πήρε συνέντευξητο 2022 ο Michael Berkeley.

Ο Misan συνεχίζει εξηγώντας την τεχνολογία που χρησιμοποίησαν ο ίδιος και ο Michael κατά τη διάρκεια του lockdown – κάτι που επιτρέπει στους φωτογράφους να έχουν τον έλεγχο του iPad κάποιου για να τραβήξουν φωτογραφίες σαν να πατούσαν αυτοπροσώπως το κουμπί.

«Ο Michael μου έκανε μερικές κατευθυνόμενες ερωτήσεις σε αυτή τη συνέντευξη. Αυτό που εννοώ με κατευθυνόμενες ερωτήσεις, είναι αυτό που κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι όπου κάνουν μια δήλωση ως γεγονός και ελπίζουν να απαντήσετε ή να προσθέσετε κάτι σε αυτήν. Το λαμβάνω πολύ υπόψη μου όσον αφορά τον Harry και τη Meghan […] Και αυτό ακριβώς συνέβη»

Στο βίντεο, το οποίο το έπαιξε για τους ακόλουθούς του, ο Michael ρωτά τον Misan: «Δεν ήταν κάτω από μια ιτιά στην πραγματικότητα, ήταν ξαπλωμένοι έξω σε ένα λιβάδι, ο Harry και η Μέγκαν Μαρκλ, όταν τους τράβηξες μια φωτογραφία;»  Στον οποίο απάντησε: «Ήταν απορροφημένοι, μέσα στη ζωή τους στο σπίτι, στον κήπο τους, χαλαροί γιορτάζοντας τη νέα χαρά, τη νέα ζωή, το σθένος της ελπίδας για φως στη ζωή μετά από μια τόσο μεγάλη απώλεια που πέρασαν με την αποβολή. Και έτσι ήταν πραγματικά μια ιδιαίτερα χαρούμενη εικόνα για να γιορτάσουν τη ζωή αυτή καθαυτή.»

Στη συνέχεια, ο Misan διευκρίνισε: «Λοιπόν, το πώς αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να ισοδυναμεί με την παραδοχή μου ότι αλλοίωσα μια εικόνα είναι ύπουλη και πραγματικά επικίνδυνη δημοσιογραφία. Οποιαδήποτε αναφορά σε λιβάδια και ιτιές προήλθε από τον δημοσιογράφο, όχι από εμένα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα να το αγνοήσω και να επικεντρωθώ σε αυτό που ήθελα να μιλήσω.»

Στη συνέχεια αποκάλυψε το μόνο πράγμα που επεξεργάστηκε στην εικόνα ήταν να κάνει το χρωματικό συνδυασμό ασπρόμαυρο.

Ο Misan έχει απαθανατίσει αρκετές στιγμές-ορόσημα για το ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Lilibet στα πρώτα της γενέθλια στους κήπους της εξοχικής κατοικίας Frogmore, καθώς και απίστευτες στιγμές από τα παρασκήνια από μεγάλα γεγονότα όπως τα Invictus Games.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τα μηνύματα μίσους που δέχεται και ήταν αφοπλιστική (video)

Μέγκαν Μαρκλ: Η αδημοσίευτη φωτογραφία απο την εγκυμοσύνη της

Η δυσκολία της Μέγκαν Μαρκλ να μείνει έγκυος αποκαλύφθηκε από τον Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Μιλάει για πρώτη φορά για την άγνωστη ατυχή εγκυμοσύνη της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ