Για την αντιπαλότητα μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι αλλά και την προσωπική έχθρα απέναντι στη Μέγκαν γράφει στο βιβλίο του ο ιστορικός της βασιλικής οικογένειας, Ρόμπερτ Λάσεϊ.

Ο Λάσεϊ, ο οποίος εργάζεται ως ιστορικός σύμβουλος στη δημοφιλή σειρά του Netflix «The Crown» ισχυρίζεται ότι η βιογραφία του θα ρίξει φως στην ιστορική Σύνοδο του Sandringham, κατά την οποία η Βασίλισσα, ο Χάρι, ο Γουίλιαμ και ο Κάρολος καθόρισαν τους όρους της εξόδου των Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια.

Στο βιβλίο που τιτλοφορείται «Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult», ο Λάσεϊ επικεντρώνεται στη σχέση και τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν και εξετάζει τη σχέση του Γουίλιαμ και του Χάρι καθώς και την υποτιθέμενη ρήξη τους.

Μέγκαν Μαρκλ: Εξομολογήθηκε πως ήταν το πρόσωπο που χλευάστηκε περισσότερο στον κόσμο

Ο Λάσεϊ ισχυρίζεται ότι το παλάτι δεν ήξερε πώς να αντιδράσει απέναντι στη Μέγκαν, η οποία είχε άποψη και αρνήθηκε να σιωπήσει.

«Υπήρχε μια προσωπική έχθρα στο παλάτι απέναντι στη Μέγκαν – και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Υπήρχε κάποιος στο παλάτι – και δεν μπορώ να τον κατονομάσω – που μισούσε τη Μέγκαν. Το παλάτι περίμενε ο Χάρι να παντρευτεί ένα καλό κορίτσι που θα λεγόταν Αναμπέλ ή Ενριέτα και θα πήγαινε να ζήσει στην εξοχή.  Δεν περίμεναν αυτή τη βόμβα» ανέφερε ο Λάσεϊ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Sunday Times».

Μάλιστα ο Λάσεϊ ανέφερε ότι πριν ξεκινήσει την έρευνά του, θεωρούσε ότι η έντονα διαδεδομένη διαμάχη μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν «εφεύρεση των εφημερίδων». Όταν όμως ξεκίνησε να μιλάει με δεκάδες ανθρώπους που γνωρίζουν τον Χάρι και τον Γουίλιαμ κατάλαβε ότι  η ρήξη είναι ακόμη χειρότερη από ό, τι ισχυρίζονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ