Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εξομολογήθηκε ότι ήθελε να δώσει στην τότε κοπέλα του, Κέιτ Μίντλετον, αρκετό χρόνο για να συμβιβαστεί με τη ζωή ως μέλος της βασιλικής οικογένειας πριν παντρευτούν.

Ο Γουίλιαμ εξήγησε ότι ήταν προστατευτικός με την Κέιτ, ειδικά μετά το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας είπε ότι ήθελε να της δώσει την «ευκαιρία να υποχωρήσει» και γι’ αυτό δεν έσπευσε την πρότασή του να παντευτούν, η οποία έγινε στην Κένυα το 2010 μετά από μια οκταετή σχέση.

«Προφανώς είσαι πολύ προστατευτικός απέναντί της», είπε ο δημοσιογράφος Τομ Μπράντμπι στη συνέντευξη τους και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απάντησε: «Πολύ. Φυσικά, αυτή και η οικογένειά της, θέλω να βεβαιωθώ ότι έχουν την καλύτερη καθοδήγηση και την ευκαιρία να δουν πώς είναι η ζωή στην οικογένεια. Γι’ αυτό περίμενα τόσο καιρό όσο ήθελα να της δώσω την ευκαιρία να δει και να κάνει πίσω αν χρειαζόταν».

Κέιτ Μίντλετον

Αναφερόμενος στη μητέρα του, ο Γούιλιαμ δήλωσε: «Προσπαθώ να μάθω από μαθήματα που έχω κάνει στο παρελθόν. Ήθελα απλώς να της δώσω την καλύτερη ευκαιρία να προσαρμοστεί». Η Κέιτ Μίντλετον με τη σειρά της, τόνισε: «Είμαι επίσης χαρούμενη που είχα το χρόνο να ωριμάσω και να καταλάβω τον εαυτό μου περισσότερο, οπότε ελπίζω να κάνω καλή δουλειά».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Κέιτ περιέγραψε την Νταϊάνα ως μια «εμπνευσμένη γυναίκα» και είπε ότι τόσο αυτή όσο και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια «έχουν πετύχει πολλά». Ωστόσο, ο Γουίλιαμ για να καθησυχάσει την γυναίκα του σημείωσε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα πετύχαινε τις νέες της ευθύνες.

«Δεν υπάρχει καμία πίεση όμως γιατί όπως είπε η Κέιτ, το σημνατικό είναι να χαράξεις το μέλλον σου και κανείς δεν προσπαθεί να βρεθεί στη θέση της μητέρας μου», υπογράμμισε ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί 12 χρόνια και είναι γονείς τριών παιδιών, ενώ πλέον έχουν γίνει ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, υποστηρίζοντας τον βασιλιά Κάρολο Γ’ και τη σύζυγό του Καμίλα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Κέιτ Μίντλετον: Ο αμήχανος τρόπος που η μητέρα της Κάρολ έμαθε για τον αρραβώνα της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KATE MIDDLETON, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ