Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γνωστοποίησαν τη θέση τους σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Η Κάθριν Μίντλεντον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ πρότειναν, λοιπόν, να μείνει στην άκρη κάθε εικασία που ανακύπτει αυτήν την εβδομάδα, μιλώντας διαδικτυακά με ανήσυχα μέλη του κοινού που αντιμετωπίζουν μακροχρόνιες ασθένειες. Μάλιστα, συνομιλώντας με τη Shivali Modha, η οποία έχει διαβήτη τύπου 2, το ζευγάρι της ξεκαθάρισε ότι «υποστηρίζουν ολόψυχα τον εμβολιασμό», κάτι που προέκυψε όταν εκείνη τους εξέφρασε την ανησυχία και τον προβληματισμό της. Προβληματισμός που απορρέει από τα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον, οι οργανώσεις «έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να σχηματίσουν έναν συνασπισμό για να βοηθήσουν στην προώθηση της λήψης εμβολίων μεταξύ εκείνων με μακροχρόνιες παθήσεις υγείας, στους οποίους τώρα χορηγείται το εμβόλιο».

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε στην Σιβάλι: «Η Κάθριν και εγώ δεν είμαστε ιατροί εμπειρογνώμονες με κανέναν τρόπο, αλλά αν είναι παρηγοριά, μπορούμε να υποστηρίξουμε ολόψυχα τη διεξαγωγή εμβολιασμών. Είναι πραγματικά, πολύ σημαντικό». Παράλληλα, αποσαφήνισε ότι «έχουν μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για αυτό και η χρήση του εμβολίου ήταν καταπληκτική μέχρι τώρα», και συμπλήρωσε πως «Τώρα η μεγαλύτερη ελπίδα του είναι ότι οι νεότερες γενιές συνειδητοποιούν ότι είναι σημαντικό να το λάβουν».

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, όμως, θέλησε να δώσει τη συμβουλή του στην Shivali σχετικά με τα όσα διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της είπε ότι «Μερικές φορές τα social media εμπεριέχουν πολλές φήμες και παραπληροφόρηση, συνεπώς πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί απόπου λαμβάνουμε τις πληροφορίες μας και ποιον εμπιστευόμαστε». Η Κέιτ Μιντλεντον συμφώνησε με τον σύζυγό της, λέγοντας: «Ξέρω ότι ίσως υπάρχει άγχος, αλλά ελπίζω για όλους εσάς ότι θα προσθέσει λίγο κανονικότητα στη ζωή και την αυτοπεποίθησή σας, καθώς προχωράμε προς την Άνοιξη».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ