Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄, 73 ετών κληρονόμησε πολλές κατοικίες από την μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ, μεταξύ άλλων και το εμβληματικό παλάτι του Μπάκιγχαμ στο κεντρικό Λονδίνο. Το παλάτι που διαθέτει 775 δωμάτια και προσελκύει επισκέπτες από όλον τον κόσμο, δείχνει υπέροχο στη νέα φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Royal Collection Trust.

H φωτογραφία δείχνει την Μεγάλη σκάλα που είναι στρωμένη με κόκκινα χαλιά. Εντύπωση προκαλούν οι χρυσές σκαλιστές λεπτομέρειες της σκάλας και τα υψηλής αξίας έργας Τέχνης που κοσμούν τους τοίχους που την περιβάλλουν. Χωρίς αμφιβολία, η νέα φωτογραφία από το εσωτερικό του παλατιού του Mπάκιγχαμ είναι ο ορισμός της χλιδής.

Παλάτι του Μπάκιγχαμ: Δείτε μία νέα φωτογραφία από το εσωτερικό του

Αριστερά δεσπόζει ένα υπέροχο γλυπτό του καλλιτέχνη Cellini. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι επισκέψιμος στο κοινό και είναι πραγματικά επιβλητικός. Ο βασιλιάς Κάρολος ακόμα δεν έχει μετακομίσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και συνεχίζει να μένει στο Clarence House μαζί με τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα. Συνηθίζει όμως να εργάζεται στο γραφείο του στο Παλάτι και να το χρησιμοποιεί για τα βασιλικά του καθήκοντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ