Αν και η πριγκίπισσα Σάρλοτ αυτή τη στιγμή είναι μόλις επτά ετών, όλοι όσοι ασχολούνται με το βασιλικό ρεπορτάζ είναι απόλυτα βέβαιοι πως στο μέλλον η Σάρλοτ θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παλάτι, αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες.

Είναι τέτοια η σοβαρότητα του κοριτσιού, που έχει ήδη δοκιμαστεί, τόσο κατά τις εκδηλώσεις πένθους της βασίλισσας Ελισάβετ, όσο και στην τελετή ενθρόνισης του παππού της, βασιλιά Κάρολου, που έχει αναγκάσει πολλούς να λένε πως εκείνη, κι όχι ο αδερφός της, πρίγκιπας Τζορτζ, θα ήταν καταλληλότερη στη διαδοχή του θρόνου.

Ωστόσο, το πρωτόκολλο δεν αλλάζει και το μόνο σίγουρο είναι πως η Σάρλοτ, και εξ αιτίας της μεγάλης δημοφιλίας της, θα έχει κεντρικό ρόλο στη βασιλική ζωή της Κοινοπολιτείας.

Έτσι, μάλλον κάποιοι βιάζονται να μεγαλώσει για αυτό για δεύτερη φορά βλέπουμε φωτογραφίες της μικρής πριγκίπισσας από το…μέλλον.

Με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης οι φαν του στέμματος δημιούργησαν εικόνες της Σάρλοτ και ανακάλυψαν πώς θα μοιάζει η πριγκίπισσα στα 20+ έτη της.

Αν έχουν πέσει μέσα μένει να αποδειχτεί. Για το μόνο που δεν μπορούμε να αμφιβάλουμε είναι πως θα κληρονομήσει την κομψότητα της μητέρας της, Κέιτ Μίντλετον.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ