Νίνα Φλορ: Είδε ακόμη μια φορά τον επίγειο παράδεισο που έχει δημιουργήσει να βραβεύεται 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών τον Οκτώβριο του 2021, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Οι δυό τους είχαν αρραβωνιαστεί κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών το 2020, στην Ιθάκη.

Η γνωριμία τους έγινε στην Καλιφόρνια και η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνισή τους έγινε το 2018 στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η Νίνα Φλορ κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια και ο πατέρας της έχει βρεθεί στην λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Η ίδια έχει κάνει πολλά επιχειρηματικά βήματα. 

Ανάμεσα σε αυτά και το Kisawa Sanctuary. Ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο, στη Μοζαμβίκη.

Εκτείνεται σε 300 εκτάρια παρθένου εδάφους στο νησί Benguerra, ένα ένα καταφύγιο στη φύση, με υπέροχη παραλία και αμμόλοφους, που βρίσκονται στο νότιο άκρο της Νήσου Benguerra.

Το Kisawa είναι ένας χαρούμενος συνδυασμός καινοτομίας και παράδοσης και προστετεύει το περιβάλλον με μικρό αποτύπωμα στο φυσικό τοπίο.

Το National Geographic το βράβευσε ως το καλύτερο στον κόσμο για το 2024 για την κατηγορία «Καλύτερες Εμπειρίες Ευεξίας».

Περιχαρής η Νίνα Φλορ έσπευσε να δημοσιεύσει την διάκριση στα προσωπικά της social media, με την πριγκίπισσα Θεοδώρα και την Ταττιάνα Μπλάτνικ να σπεύδουν να την συγχαρούν! 

Νίνα Φλορ: Είδε ακόμη μια φορά τον επίγειο παράδεισο που έχει δημιουργήσει να βραβεύεται 
Νίνα Φλορ: Είδε ακόμη μια φορά τον επίγειο παράδεισο που έχει δημιουργήσει να βραβεύεται – Πηγή: instagram ninaflohr

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ξενοδοχείο της Νίνα Φλορ βραβεύεται από το National Geographic. Σε παλαιότερη βράβευση του 2021, είχε δηλώσει:

Η Νινα Φλορ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια του ξενοδοχείου
Η Νινα Φλορ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια του ξενοδοχείου – Πηγή: instagram kisawasanctuary

«Πέρασα όλη την παιδική μου ηλικία διαβάζοντας National Geographic. Το να αναγνωριζόμαστε ως η καλύτεη νησιωτική απόδραση για το 2021 είναι σαν ένα παιδικό όνειρο να γίνεται πραγματικότητα”, έγραψε η Νίνα Φλορ μετά την διάκριση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ