Η Νίνα Φλορ είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Φιλίππου και, όλο αυτό το διάστημα, βρίσκεται στην Αθήνα. Το ζευγάρι κατέφτασε στην πρωτεύουσα για να βρεθεί στο πλευρό του βασιλιά Κωνσταντίνου, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, και παρέμεινε στη χώρα μας για την κηδεία και για να στηρίξει την Άννα Μαρία.

Το Σάββατο, θέλοντας να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον πεθερό της, η Νίνα Φλορ επέλεξε να ποστάρει μία φωτογραφία από το Καλλιμάρμαρο τις ημέρες που οι σημαίες του κυμάτιζαν μεσίστιες, ως φόρο τιμής στον Ολυμπιονίκη Κωνσταντίνο. Στη λεζάντα επέλεξε να βάλει δύο λευκές καρδιές και να μην γράψει κάτι.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η Νίνα Φλορ

Να σημειωθεί ότι, δύο περίπου χρόνια μετά το γάμο της στην Μητρόπολη με τον Φίλιππο, αποχαιρέτησε στην ίδια εκκλησία τον πεθερό της με την ατμόσφαιρα να είναι συναισθηματικά φορτισμένη.

Στην κηδεία έδωσε το παρών και ο πατέρας της, ο δισεκατομμυριούχος Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτης αεροπορικής εταιρείας ιδιωτικών τζετ, ο άνθρωπος που έχει μεταφέρει στην Νίνα Φλορ το επιχειρηματικό δαιμόνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ