Νίνα Φλορ: Βρέθηκε σε εκδήλωση με διασημότητες από όλο τον κόσμο

Η Νίνα Φλορ ήταν η επιτομή της κομψότητας δίνοντας το παρών σε μια ιδιωτική εκδήλωση στην κατοικία της Πρέσβεως των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, η οποία συγκέντρωσε αναγνωρισμένες και επιδραστικές προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας, της βιωσιμότητας και των δικαιωμάτων.

Νίνα Φλορ: Βρέθηκε σε εκδήλωση με διασημότητες από όλο τον κόσμο
Νίνα Φλορ: Βρέθηκε σε εκδήλωση με διασημότητες από όλο τον κόσμο

Η δεξίωση και η συζήτηση που ακολούθησε αφορούσε στη δέσμευση της βιομηχανίας της μόδας στη βιωσιμότητα και συνδιοργανώθηκαν από την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ηνωμένο Βασίλειο, Jane Hartley, και τον Hearst, στο σπίτι της Αμερικανίδας Πρέσβεως.

Η κατοικία του Πρέσβη των ΗΠΑ στο Λονδίνο είναι ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια στην Αγγλική πρωτεύουσα, βρίσκεται μέσα στο Regents Park, καταλαμβάνοντας δώδεκα στρέμματα στη βορειοδυτική πλευρά του πάρκου. 

Για την εκδήλωση η Νίνα Φλόρ επέλεξε να βάλει ένα καινούργιο πλεκτό ζιβάγκο «Costa» σε Lime Adamite Cashmere Silk αξίας 650€. «Vesta» μάλινο παντελόνι μπλε Navy, αξίας 1025€. Και ένα βελούδινο τσαντάκι Clutch Navy, αξίας 1270 €, όλα της της εταιρείας Gabriela Hearst

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ