Ο κόμης Ερλ Τσαρλς Σπένσερ, αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποφάσισε να δώσει μια εικόνα για όσα συμβαίνουν στις βασιλικές κηδείες. Ο κόμης έχει αποτίσει αρκετές φορές φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ από τότε που εκείνη έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου.

Μέσω του Instagram, ο Τσαρλς Σπένσερ μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα του την ημέρα της κηδείας του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, του βασιλιά Γεωργίου Δ’, εξηγώντας την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία.

«Οι βασιλιάδες από μακριά συνέρρεαν στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 1952, για να αποτίσουν τα σέβη τους στην κηδεία του βασιλιά Γεωργίου Δ’», έγραψε ο κόμης. «Αυτός είναι ο διάδοχος του θρόνου Όλαφ της Νορβηγίας που φθάνει στο αεροδρόμιο του Λονδίνου με την πριγκίπισσα Άστριντ. Ο πατέρας μου ήταν υπεύθυνος για τη φροντίδα του βασιλιά της Νορβηγίας και της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της παραμονής τους – φαίνεται εδώ, πάνω από την πριγκίπισσα», συμπλήρωσε.

Νταϊάνα

«Αφού πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της βασίλισσας, τον Φεβρουάριο του 1952 -σε ηλικία 56 ετών- το φέρετρό του τοποθετήθηκε στην ενοριακή εκκλησία του βασιλικού κτήματος στο Sandringham», είχε αναφέρει ο κόμης.

Ο μικρότερος αδερφός της Νταϊάνα έχει μοιραστεί αρκετά συγκινητικά μηνύματα με τους θαυμαστές του μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμκαι η σύζυγός του θα αποκαλούνταν πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο κόμης δημοσίευσε μια εντυπωσιακή εικόνα του σπιτιού του, το Althorp, το πατρογονικό σπίτι της οικογένειας Σπένσερ.

«Θα κρατήσουμε τη σημαία στο @althorphouse να κυματίζει μεσίστιη μέχρι μετά την κηδεία της Αυτής Μεγαλειότητας», έγραψε και η χειρονομία του έτυχε ένθερμης υποδοχής.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ο Ερλ Τσαρλς Σπένσερ μοιράστηκε μια φωτογραφία της μονάρχη ως φόρο τιμής προς το πρόσωπο και την προσφορά της στο Στέμμα.

Τον Αύγουστο συμπληρώθηκαν επίσης 25 χρόνια από την ημέρα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Παρίσι και ο κόμης τίμησε τη μνημη της αδερφής του.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι θεωρίες συνωμοσίας για το μοιραίο δυστύχημα επιμένουν 25 χρόνια μετά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ