Ο φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας, Κρις Τζάκσον παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί «κόλπα» για να φωτογραφίσει τον πρίγκιπα Τζόρτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Ο Κρις Τζάκσον, είναι ένα από τα άτομα που η βασιλική οικογένεια εμπιστεύεται για τις φωτογραφίες της στις επίσημες εξόδους. Ο ίδιος φωτογραφίζει τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας από την πρώτη κιόλας μέρα που έφυγαν από το Lindo Wing και απαθανάτισε μερικές απίστευτες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κρις είχε την τύχη να είναι παρών στις βαπτίσεις των παιδιών, στις πρώτες βασιλικές περιοδείες, όπως η επίσκεψη του πρίγκιπα Τζορτζ στην Αυστραλία, και επίσης του ζητήθηκε προσωπικά από το βασιλικό ζεύγος να καταγράψει τα ορόσημα της μεγάλης οικογένειας.

Την πρώτη μέρα του πρίγκιπα Τζορτζ στο σχολείο του St Thomas’ Battersea, ο Κρις ήταν υπεύθυνος να απαθανατίσει το αγχωμένο χαμόγελο του νεαρού μαζί με τον περήφανο μπαμπά του στην εξώπορτα του σπιτιού τους στο Παλάτι του Κένσιγκτον.

Πώς καταφέρνει ο φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας να τραβήξει την προσοχή των παιδιών;

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει τα απίστευτα πορτρέτα των 70ων γενεθλίων του τότε πρίγκιπα Καρόλου δίπλα στους δύο γιους του, τις γυναίκες τους και τα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, που έκλεψαν την παράσταση.

Στις τρεις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εκείνη την εποχή, φαίνεται όλη η βασιλική οικογένεια να χαμογελά πλατιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κρις Τζάκσον χρησιμοποίησε κάποια κόλπα για να τραβήξει την προσοχή των παιδιών!

Στο τελευταίο επεισόδιο του A Right Royal Podcast, Royal Rascals, ο Κρις παραδέχεται ότι υπάρχουν ορισμένες τεχνικές που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ