Μπορεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ να μην μπόρεσαν να παρευρεθούν στο γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον αγαπημένο της Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι την Παρασκευή λόγω των περιορισμών που ισχύουν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν Μαρκλ φρόντισαν να στείλουν τις ευχές τους στους νεόνυμφους.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή που βρίσκεται κοντά στον Χάρι και τη Μέγκαν, το πρώην βασιλικό ζεύγος συνεχάρη ιδιωτικά την πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον νέο της σύζυγό.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η μικρότερη αδερφή της πριγκίπισσα Ευγενία ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στο γάμο του Χάρι και του Μέγκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ το Μάιο του 2018. Και παρότι και η Βεατρίκη επέλεξε επίσης να κάνει του γάμο της στο Ουίνδσορ, αυτή και ο Εντοάρντο επέλεξαν το πολύ πιο μικρό και ζεστό παρεκκλήσι Royal Chapel of All Saints στο Royal Lodge.

Φωτογραφίες από τον βασιλικό γάμο κοινοποιήθηκαν αργότερα στην επίσημη σελίδα της Royal Family στο Instagram μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα που έγραφε: «Η Αυτού Υψηλοτάτη πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης και ο κος Μαπέλι Μόζι έχουν συγκινηθεί από τις θερμές ευχές που έλαβαν μετά το γάμο τους και με χαρά μοιράζονται δύο επιπλέον φωτογραφίες από της ευτυχισμένη ημέρας τους».

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αντάλλαξε γαμήλιους όρκους μπροστά σε έναν μικρό αριθμό συγγενών και φίλων, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Ελισσάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, οι οποίοι φαίνονται και σε μία από τις επίσημες φωτογραφίες του γάμου που κυκλοφόρησαν το Σάββατο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ