Ένα νέο βασιλικό ντοκιμαντέρ απαθανάτισε μια σπάνια οικογενειακή στιγμή ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και τρία από τα εγγόνια του.

Σε μια σκηνή από την ταινία του BBC Charles III: The Coronation Year, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα τρία τους παιδιά φτάνουν στις πρόβες για τη στέψη του Βασιλιά.

Ο Κάρολος, σε μια σπάνια δημόσια εκδήλωση στοργής, εμφανίζεται να αγκαλιάζει με τη σειρά του τα εγγόνια του – πρώτα η πριγκίπισσα Σάρλοτ, μετά ο πρίγκιπας Τζορτζ, και τέλος τον πρίγκιπα Λούις που απλώνει τα χέρια του για μια αγκαλιά.

Ο Ρίτσαρντ Τζάκσον, επίσκοπος του Χέρεφορντ, ένας από τους δύο επισκόπους βοηθούς της βασίλισσας κατά τη διάρκεια της στέψης, είπε στο ντοκιμαντέρ: «Νομίζω ότι αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι το πόσο εξαιρετικά στοργικοί είναι. Είναι ξεκάθαρα μια πολύ ενωμένη οικογένεια».

Ο βασιλιάς είναι επίσης παππούς των δύο παιδιών του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, του πρίγκιπα Άρτσι, τεσσάρων ετών, και της δίχρονης πριγκίπισσας Λίλιμπετ, που κατοικούν στο Montecito της Καλιφόρνια.

Σε μια άλλη συγκινητική σκηνή από το ντοκιμαντέρ, ο Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απαθανατίζονται να κάνουν πρόβες για τη στέψη. Το ντοκιμαντέρ παρασύρει τον θεατή στα παρασκήνια καθώς όλα είναι έτοιμα ενόψει της μεγάλης ημέρας, από τις αλλαγές στα κοσμήματα του στέμματος, το έργο της Βασιλικής Σχολής Κεντημάτων και την άφιξη του λαδιού του Βασιλιά και της Βασίλισσας από τους Αγίους Τόπους.

Αποτυπώνει επίσης τους μήνες μετά τη στέψη, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης νίκης του Βασιλιά στο Royal Ascot και της πρώτης του φιλοξενίας των βασιλικών στο Balmoral για το ετήσιο καλοκαιρινό τους διάλειμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ