Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, με όλα τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παρευρίσκονται, συμπεριλαμβανομένου του νέου βασιλιά Κάρολου Γ’, της βασιλική συζύγου Καμίλας, της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα της Ουαλίας, αλλά και της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, η αδεφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον, δεν έδωσε το «παρών» όπως έκαναν οι γονείς της. Η Πίπα Μίντλετον δεν ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων και αν και ακόμα δεν είναι γνωστό το «γιατί» υπάρχουν αρκετοί πιθανοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην εμφανίστηκε.

Πίπα Μίντλετον

Υπήρχε ένας ένας βασιλικός κανόνας ότι αναλογούν δύο προσκλήσεις ανά σπίτι, λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας και αυτή αποτελεί μια αυστηρή οδηγία, συμπεριλαμβανομένων και των προσκλήσεων που απευθύνονται σε ξένους βασιλείς και μη βασιλικά μέλη.

Ο αδερφός της Κέιτ και της Πίπα, Τζέιμς, δεν ήταν επίσης παρών, αλλά η μητέρα και ο πατέρας της πριγκίπισσας Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ, τίμησαν τη βασίλισσα. Ενώ, λοιπόν, η περιορισμένη χωρητικότητα είναι πιθανό να είναι ο κύριος λόγος, ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι η Πίπα γέννησε μόλις πριν από μερικούς μήνες.

Η Πίπα Μίντλετον και ο σύζυγός της Τζέιμς Μάθιους καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον Άρθουρ Μάικλ Γουίλιαμ Μάθιου, στις 15 Οκτωβρίου 2018, και το δεύτερο παιδί τους, την Γκρέις Ελίζαμπεθ Τζέιν, στις 15 Μαρτίου 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ