Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αβαείο του Westminster μαζί με τους γονείς τους, τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, και η επτάχρονη πριγκίπισσα φόρεσε μαύρο ρούχο ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός της επέλεξε ένα μπλε κοστούμι.

Ο Τζορτζ φορούσε σκούρο μπλε κουστούμι αντί για το παραδοσιακό μαύρο, αφού η εθιμοτυπία υποδεικνεύει ότι το να φορούν σκούρα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του navy blue, θεωρείται ένδειξη σεβασμού προς τον νεκρό.

βασίλισσα ελισάβετ

Η λειτουργία πραγαμτοποείται από τον Ντέιβιντ Χόιλ, με την πρωθυπουργό Λιζ Τρας και την Πατρίσια Σκότλαντ, τη γενική γραμματέα της Κοινοπολιτείας παρούσες. Ακόμα. διαβάζονται προσευχές και ακούγονται επίσης αρκετοί ύμνοι, μεταξύ των οποίων το «The Lord’s My Shepherd, I’ll Not Want», που συμπεριλήφθηκε επίσης στον γάμο της βασίλισσας, όταν παντρεύτηκε τον δούκα του Εδιμβούργου στο ίδιο αβαείο, ως 21χρονη νύφη το 1947.

Αφού έφτασαν στο Αβαείο, τα δύο αδέρφια περπάτησαν στην πομπή πίσω από το φέρετρο της μονάρχη. Ωστόσο, ο μικρότερος αδερφός τους, πρίγκιπας Λούις, δεν ήταν παρών στη λειτουργία λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας του.

Στο τέλος της λειτουργίας, θα ηχήσει ο εθνικός ύμνος, και τα πένθιμα «Sleep», «Dearie» και «Sleep». Στη συνέχεια, το φέρετρο θα ταξιδέψει με πομπή από το Αβαείο του Westminster στην Αψίδα του Wellington. Στη συνέχεια, το φέρετρο θα ταξιδέψει με πομπή από το Αβαείο του Westminster στην Αψίδα του Ουέλινγκτον πριν μετακομίσει στο Γουίνδσορ.

Ωστόσο, ο Τζορτζ και η Σάρλοτ έψαλαν στην κηδεία της γιαγιά του και αυτό έγινε επίσης πρώτο θέμα διεθνώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ