Ο βασιλιάς Κάρολος σήμερα Τρίτη φιλοξενεί την πρώτη κρατική επίσκεψη της βασιλείας του και ο μονάρχης θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Σίριλ Ραμαφόζα, στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του.

Ο Κάρολος θα θα χαιρετήσει τον ηγέτη κατά τη διάρκεια μιας τελετής στην οποία θα παρευρεθούν η Καμίλα και ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μάλιστα, θα παρακολουθήσουν μαζί την παρέλαση των φρουρών αλόγων στο Whitehall.

Κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής, ο Πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον Βασιλιά, θα επιθεωρήσει τη Φρουρά της Τιμής, ενώ οι θεατές θα δουν το θέαμα της πομπής με άμαξες που θα μεταφέρουν τον Σίριλ Ραφαμόζα, τον βασιλιά και τη βασιλική σύζυγο, την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Κέιτ Μίντλετον
Σίριλ Ραμαφόζα

Μετά από ένα ιδιωτικό γεύμα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο βασιλιάς Κάρολος θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, καθώς θα δει τα νοτιοαφρικανικά τεχνουργήματα από τη Βασιλική Συλλογή στην Πινακοθήκη.

Το βράδυ, ο βασιλιάς Κάρολος θα παραθέσει επίσημο κρατικό δείπνο προς τιμήν του Προέδρου στο παλάτι, ενώ όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα, καθώς και οι δύο κυρίες θα φορούν εντυπωσιακά φορέματα και τιάρες.

Η Κέιτ έχει φορέσει μόνο τρεις τιάρες σε 11 περιστάσεις και οι βασιλικοί θαυμαστές ανυπομονούν να δουν ποια θα επιλέξει!

Κάρολ Μίντλετον: Η μητέρα της Κέιτ είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας – Όσα δεν ξέρουμε για την ίδια

Royal Ladies: Πότε φόρεσαν για πρώτη φορά τιάρα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ