Η σύζυγος του Ερλ Σπένσερ, Κάρεν, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η πριγκίπισσα Νταϊάνα θάφτηκε στο Althorp House στο Northamptonshire και όχι στην κρύπτη της οικογένειάς της.

Την Τρίτη, η κόμισσα μοιράστηκε φωτογραφίες της γαλήνιας λίμνης όπου έχει αναπαυθεί η πριγκίπισσα της Ουαλίας και αυτό ώθησε έναν θαυμαστή να ρωτήσει: «Είδα στο διαδίκτυο ότι μπορεί να είχε θαφτεί στην κρύπτη της οικογένειας με τον πατέρα της σε εκκλησία που χρησιμοποιούσε η οικογένεια Σπένσερ».

Η Κάρεν έσπευσε να απαντήσει, εξηγώντας: «Ο νόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ότι θα έπρεπε να αποτεφρωθεί για να πάει στην κρύπτη και αυτό δεν ήταν αυτό που ήθελε, οπότε αυτό δεν ήταν δυνατό».

Νταϊάνα

Οι θαυμαστές ήταν ευγνώμονες και έκπληκτοι για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διευκρίνιση, με έναν να γράφει: «Σας ευχαριστώ που αναφέρατε δημόσια αυτόν τον μακροχρόνιο μύθο. Μια δήλωση από την οικογένεια ήταν το κομμάτι που έλειπε σε 26 χρόνια εικασιών», και ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πρώτη δημόσια δήλωση από την οικογένεια».

Νταϊάνα

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ