Ο βασιλικός φωτογράφος, Άρθουρ Έντουαρντς, έδωσε μια σημαντική πληροφορία που αφορά στη βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Άρθουρ μίλησε στον Πιρς Μόργκαν και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία εξέφρασε την έκπληξή του που ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είχε επικοινωνήσει με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη του ομιλία, και ότι το ζευγάρι είχε προσκληθεί να συναντήσει τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος είπε ότι αγαπά τον Χάρι και τη Μέγκαν στην ομιλία του συγκλόνισε και εμένα. Στη συνέχεια, όταν η Μέγκαν βγήκε από το αυτοκίνητο, έμεινα έκπληκτος. Ο Γουίλιαμ μίλησε στον αδερφό του και είπε, “Ας κάνουμε μια κοινή προσπάθεια εδώ”», ανέφερε αρχικά.

Μέγκαν Μαρκλ

«Το έκαναν γιατί αν η Μέγκαν είχε εμφανιστεί για την κηδεία τη Δευτέρα, όλες οι εφημερίδες θα μιλούσαν για τη Μέγκαν και ο βασιλιάς δεν το θέλει αυτό. Τα θέλει όλα για τη βασίλισσα και τίποτα άλλο. Χωρίς περισπασμούς. Το αν θα επιστρέψουν μαζί ποιος ξέρει, υπάρχει μεγάλο ρήγμα μεταξύ των αδελφών», αποκάλυψε.

Ο Άρθουρ ρωτήθηκε επίσης για τον νέο βασιλιά και τη σχέση του μαζί του όλα αυτά τα χρόνια. «Πάντα έλεγε: “Η ιστορία θα με κρίνει”. Και τώρα, ο κόσμος τον βλέπει για αυτόν που είναι», απάντησε. «Ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Γνωρίζει όλους στον κόσμο, κάθε πρωθυπουργό, κάθε αρχηγό κράτους. Είναι τόσο καλά συνδεδεμένος. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ήμασταν στη Ρουάντα τον Ιούνιο με όλους τους αρχηγοί κυβερνήσεων εκεί και όλοι του αποτίουν μεγάλο φόρο τιμής», συμπλήρωσε.

Ο Άρθουρ κατέληξε: «Ο λόγος που εξακολουθώ να δουλεύω είναι επειδή δουλεύω με αυτόν τον άνθρωπο και τη βασίλισσα, τη νέα βασίλισσα Καμίλα. Είναι απλά υπέροχοι άνθρωποι. Το απολαμβάνω πραγματικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGHAN MARKLE, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ