Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος είχε το καλύτερο δώρο γενεθλίων φέτος, καθώς σήμερα 14 Μαρτίου έγινε 64 ετών και μπόρεσε να γιορτάσει την περίσταση με τη σύζυγό του, Πριγκίπισσα Σαρλίν, μετά την επιστροφή της στο Μονακό.

Το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκε ότι η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό, αφού πέρασε σχεδόν ένα χρόνο μακριά από την οικογένειά της, ενώ πάλευε με μια λοίμωξη αυτιού-μύτης-λαιμού που την ταλαιπωρούσε αρκετά.

Πριγκίπισσα Σαρλίν

Η είδηση ανακοινώθηκε σε δήλωση που κυκλοφόρησε από το Παλάτι και επιβεβαίωσε ότι λόγω της ενθαρρυντικής ανάκαμψης και με την άδεια των γιατρών της μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι της! «Οι επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψουν στην Πριγκίπισσα Σαρλίν να ενισχύσει περαιτέρω την υγεία της προτού συνεχίσει σταδιακά τα επίσημα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις της», αναφέρθηκε.

Ακόμα, μέσω της ανακοίνωσης έγινε σαφές ότι αποζητούν την ηρεμία και την διακριτικότητα: «Προκειμένου η Πριγκίπισσα Σαρλίν να επιτύχει πλήρη ανάρρωση και καθώς χρειάζεται ακόμα ηρεμία, το Πριγκιπικό Ζευγάρι ζητά να συνεχίσουν να γίνονται σεβαστά η ιδιωτική τους ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον».

Ο Αλβέρτος, η Σαρλίν και τα επτάχρονα δίδυμα τους -η Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και ο Πρίγκιπας Ζακ-, αναμένεται να περάσουν ήσυχα τη μέρα μαζί στο σπίτι τους και στο Παλάτι του Μονακό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΙΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ