Ολόκληρη η βασιλική οικογένεια του Μονακό επανενώθηκε την Τρίτη με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Καζίνο του Μόντε Κάρλο και την επαναλειτουργία του θρυλικού Café de Paris. Το παρών έδωσαν ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, και η Πριγκίπισσα Σαρλίν μαζί με την Πριγκίπισσα Στεφανί, η Πολίν Ντουκρουέ, η Καμίλ Γκότλιμπ, ο Λουί Ντουκρουέ με τη σύζυγό του Μαρί Σεβαλιέ, ο Πιερ Κασιράγκι καθώς και ο Αντρέα Κασιράγκι με τη σύζυγό του Τατιάνα.

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εμφανίστηκαν φορώντας προστατευτικές μάσκες προσώπου και συμμορφώθηκαν με όλες τις απαραίτητες υποδείξεις για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Τατιάνα επέλεξε για την περίσταση ένα φλοράλ λινό φόρεμα και ασορτί προστατευτική μάσκα προσώπου από την δική της εταιρεία ρούχων την Muzungu Sisters ενώ ο σύζυγός της Αντρέα επέλεξε μία προστατευτική μάσκα σε χρώμα στρατιωτικής παραλλαγής.

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό φόρεμα με σχέδια και ένα κομψό λευκό σακάκι ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά σε κοτσίδες. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Αλβέρτος επέλεξαν να φορέσουν μάσκες οι οποίες έγραφαν “We are strong together ! #strongtogether #pcmfsouthafrica @pcmfsouthafrica @fondationprincessecharlene #fondationprincessecharlene.”

Αισθητή παρόλα αυτά ήταν η απουσία της Πριγκίπισσας Καρολίνας, της Πριγκίπισσας Αλεξάνδρας και της Βεατρίκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ