Ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε συνέντευξη στον Τομ Μπράντμπι για το δίκτυο ITV, η οποία μεταδόθηκε εχθές, προκειμένου να προωθήσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Spare».

Ο ίδιος αναφέρεται ακόμα και στους πιθανούς λόγους που ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ δεν συμπαθούν τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δε συμπάθησαν τη Μέγκαν ποτέ

Ο Χάρι εξήγησε ότι υπήρχαν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι που οδήγησαν τον Γουίλιαμ και την Κέιτ στις κακές σχέσεις με τη Μέγκαν. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν νομίζω ότι περίμεναν ποτέ να κάνω σχέση με κάποια σαν τη Μέγκαν που είχε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα. Υπήρχαν πολλά στερεότυπα λόγω αυτού.» και συνέχισε: «Αμερικανίδα ηθοποιός, χωρισμένη, καταλαβαίνετε τι μπορεί να σημαίνει αυτό.».

Πριν από τα σχόλια, ο Χάρι αποκάλυψε ότι ο Πρίγκιπας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν φανς της σειράς Suits, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μέγκαν Μαρκλ πριν γνωρίσει τον σύζυγό της.

Στη συνέντευξη ίδιος αναφέρεται ακόμα και στον λόγο για τον οποίο συγκράτησε τα συναισθήματά του μετά τον θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1997.

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι έκλαψε μόνο μία φορά, στην ταφή της, και περιέγραψε την ενοχή που ένιωθε βλέποντας τα πλήθη που άφηναν λουλούδια έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον.

«Έκλαψα μια φορά, στην ταφή, και ξέρετε αναφέρομαι με λεπτομέρειες (στο Spare) για το πόσο περίεργο ήταν και πόσο στην πραγματικότητα ένιωθα κάποια ενοχή. Νομίζω ότι ο Γουίλιαμ ένιωθε το ίδιο, περπατώντας γύρω από το Παλάτι του Κένσινγκτον», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ