Το βιβλίο Spare, το οποιο εχει γραψει ο Δούκας του Σάσεξ εχει προκαλεσει αίσθηση, ενώ μια από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις ήταν το πόσο επικριτικός είναι ο πρίγκιπας Χάρι με τη θετή μητέρα του, Καμίλα.

Κατά τη διάρκεια μιας από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις του στο CBS με τον Άντερσον Κούπερ, ο Δούκας του Σάσεξ εξήγησε: «Ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο των γονιών μου. Χρειαζόταν να αποκαταστήσει την εικόνα της».

Στο βιβλίο αναφότταν λεπτομερώς πώς ο Χάρι και ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ζήτησαν από τον πατέρα τους, τον βασιλιά Κάρολο, να μην παντρευτεί την πλέον βασιλική σύζυγο. «Δεν πιστεύαμε ότι ήταν απαραίτητο. Πιστεύαμε ότι θα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό», αποκάλυψε στο CBS. «Θέλαμε να είναι ευτυχισμένος. Και είδαμε πόσο χαρούμενος ήταν μαζί της. Έτσι, εκείνη τη στιγμή, ήταν “ΟΚ”», εξομολογήθηκε.

Πρίγκιπας Χάρι

Στη συνέχεια, o Άντερσον Κούπερ τού είπε: «Έγραψες ότι ξεκίνησε μια εκστρατεία στον βρετανικό Τύπο για να ανοίξει το δρόμο για έναν γάμο. Και έγραψες”, “Ήθελα ακόμη και η Καμίλα να είναι ευτυχισμένη. Ίσως θα ήταν λιγότερο επικίνδυνη αν ήταν ευτυχισμένη”. Πόσο επικίνδυνη ήταν;».

Ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε: «Εξαιτίας της ανάγκης της να αποκαταστήσει την εικόνα της. Αυτό την έκανε επικίνδυνη λόγω των διασυνδέσεων στον βρετανικό Τύπο. Και υπήρχε ανοιχτή προθυμία και από τις δύο πλευρές για ανταλλαγή πληροφοριών. Και με μια οικογένεια βασισμένη στην ιεραρχία, και με αυτήν στο δρόμο για να γίνει βασίλισσα, θα έμεναν άνθρωποι στο δρόμο εξαιτίας αυτού». Στα απομνημονεύματα, ο Χάρι έγραψε για την Καμίλα: «Με θυσίασε στον προσωπικό της βωμό δημοσίων σχέσεων».

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα παντρεύτηκαν το 2015, ενώ τον Φεβρουάριο του 2022 η Καμίλα έγινε επίσημα βασιλική σύζυγoς.

Πρίγκιπας Χάρι: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει για τον Γουίλιαμ – Η κωδικοποιημένη φράση των δύο αδερφών

Περίπλοκη η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της μητριάς του Καμίλα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

Πρίγκιπας Χάρι: Πώς τον αποκαλούσαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ