Ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, έκανε μία αναδρομή στους παιδικούς και έντονους τσακωμούς που είχε με τον αδελφό του.

Η ρήξη της σχέσης του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ μπορεί να κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον δούκα του Σάσεξ να μιλάει για την αγάπη του για τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Σε ένα κεφάλαιο του βίβλίου του «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος έχει δώσει τελευταία αρκετές συνεντεύξεις μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ, αναφέρει ένα σκηνικό μεταξύ του ίδιου και του αδελφού του, Γουίλιαμ.

Η συγκινητική ιστορία του πρίγκιπα Χάρι για την παιδική του ηλικία και τα παιχνίδια με τον Γουίλιαμ

Συγκεκριμένα διηγήθηκε μία ιστορία από την παιδική τους ηλικία. Όταν επισκέπτονταν τους φίλους του πατέρα τους Χιου και Έμιλι, στο Norfolk, τα δύο αδέρφια έπαιζαν συχνά παιχνίδια όπως Hide and Seek και Capture the Flag με τους τέσσερις γιους του ζευγαριού.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Χάρι, τα παιχνίδια θα τελείωναν πάντα σε με έναν μαζικό τσακωμό και με ξύλο μεταξύ τους.

Μάλιστα στο βιβλίο του ο Χάρι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά το παιχνίδι, ο ένας τραβούσε τα μαλλιά του άλλου, τα μάτια, κρατούσαμε ο ένας τα χέρια του άλλου κλπ. Όλα ήταν όμορφα στον έρωτα και τον πόλεμο και στο εξοχικό του Χιου και της Έμιλι».

Και πρόσθεσε: «Ως νεότερος και μικρότερος έπαιρνα πάντα όλο το βάρος πάνω μου. Ο Γουίλιαμ μου έχει μαυρίσει το μάτι και μου έχει τραυματίσει τα χείλη. Αλλά δε με πείραζε. Με έκανε να αισθάνομαι άγριος και σκληρός.». Ακόμα, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε και για το γεγονός ότι πολλές φορές σαν παιδιά χωρίζονταν σε ομάδες και εκείνος πάντα προστάτευε τον αδελφό του. «Δεν ξέρω πόσο ικανός μαχητής ήμουν. Αλλά πάντα κατάφερνα να να προστατεύω τον Γουίλιαμ» αναφέρεο χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με αγάπη για τον μεγαλύτερο αδερφό του και για την αγάπη που του έτρεφε. «Όταν τελικά ο τσακωμός τελείωνε για τα καλά, φεύγαμε και ένιωθα τέτοια αγάπη για εκείνον.», παραδέχτηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ