Ο Δούκας του Σάσεξ παρατείνει τη διαμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς έχει προγραμματισμένη εμφάνιση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, την προσεχή Τρίτη, 20 Ιανουαρίου. Ενώ πολλοί πίστευαν ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι, θα επέστεφε στον Καναδά, δίπλα στη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι, εκείνος θα παραμείνει στο Λονδίνο. Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφέρει: «Ο Δούκας έχει κάποιες συναντήσεις την επόμενη εβδομάδα».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Χάρι και η Μέγκαν σόκαραν το παλάτι αλλά και τους θαυμαστές τους, ανακοινώνοντας ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ότι σκοπεύουν να ζήσουν «οικονομικά ανεξάρτητοι» και ότι θα μοιράζουν το χρόνο τους με τον γιο τους, Άρτσι ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική. Η βασίλισσα Ελισάβετ συγκάλεσε οικογενειακό συμβούλιο στο Sandringham και συζήτησε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γούλιαμ, το μέλλον του βασιλικού ζευγαριού.

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Αμέσως μετά το συμβούλιο, η 93χρονη μονάρχης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: Σήμερα η οικογένειά μoυ είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις στο Sandingham, σχετικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογενειά μου και εγώ, είμαστε εντελώς υποστηρικτικοί στην επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να ακολουθήσουν μία νέα ζωή, ως νέα οικογένεια. Παρά το γεγονός ότι θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μία πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια αν και επί της ουσίας παραμένουν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένεια μου».

 

Και πρόσθεσε: «Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσιους πόρους στη νέα ζωή τους. ‘Εχει ήδη συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μία μεταβατική περίοδος κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα μοιράζουν τον χρόνο τους στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν πολύπλοκα θέματα για την οικογένεια μου που πρέπει να λυθούν και θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά για την επίλυσή τους, αλλά ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να παρθούν τις επόμενες ημέρες».

Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, είχε ήδη επιστρέψει κοντά στον Άρτσι, στον Καναδά, προτού λάβει χώρα το συμβούλιο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Από την ανακοίνωση της παραίτησης και έπειτα, η Δούκισσα του Σάσεξ, δεν είχε πραγματοποιήσει καμία εμφάνιση. Ωστόσο, το απόγευμα τηςΤρίτης, 14 Ιανουαρίου, η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφτηκε το  Downtown Eastside Women’s Centre στο Βανκούβερ. Το συγκεκριμένο κέντρο στηρίζει περισσότερες από 500 γυναίκες και παιδιά, παρέχοντας υποστήριξη και είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται. Η Μέγκαν Μαρκλ συνομίλησε με τις γυναίκες της κοινότητας για τα θέματα που τους απασχολούν και πόζαρε μαζί τους. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία – η οποία αναρτήθηκε στη σελίδα του κέντρου στο Facebook- που απεικονίζει την Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά.

Ανανεώσε τη γκαρνταρόμπα της η Μέγκαν Μαρκλ για τη νέα ζωή της στον Καναδά;

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ