Για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια, ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος εθεάθη να οδηγεί άμαξα στο μεγάλο πάρκο του Ουίνδσορ, την περασμένη Δευτέρα. Ο πρίγκιπας Φίλιππος κρατούσε τα ηνία της άμαξας, φορώντας ένα ζεστό παλτό, ενώ μία κουβέρτα ήταν ριγμένη στα πόδια του.

O πρίγκιπας Φίλιππος

Φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και να απολαμβάνει τη βόλτα του με την άμαξα. Την περασμένη Κυριακή, η βασιλική οικογένεια τίμησε την επέτειο 100 χρόνων από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η βασίλισσα Ελισάβετ, η Δούκισσα της Κορνουάλης, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η Δούκισσα του Σάσεξ, έδωσαν το παρών στο Κενοτάφιο στο Whitehall για να τιμήσουν τη μνήμη των πεσόντων του πολέμου. Ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τον πρίγκιπα Ούιλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, κατέθεσαν στεφάνι. Το ίδιο βράδυ, η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών στο Αββαείο του Ουέστμινστερ  με αφορμή την επέτειο. Η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε λουλούδια στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ,ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος δίαβασε περικοπές της Βίβλου. Ο πρίγκιπας Φίλιππος απουσίαζε από τις εκδηλώσεις μνήμης, άλλωστε μετά από την απόσυρση του από τα δημόσια καθήκοντα το 2017, πραγματοποιεί σπάνιες εμφανίσεις.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε δώσει το παρών στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίς τον περασμένο Οκτώβριο καθώς επίσης και στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν τον περασμένο Μάιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!