Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε ότι η πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ του ξύπνησε οδυνηρές αναμνήσεις από τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την κηδεία της πριν από 25 χρόνια.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι περπάτησαν πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας την Τετάρτη σε μια σκηνή που τους θύμισε την πομπή της μητέρας τους το 1997 μετά τον πρόωρο θάνατό της σε ηλικία 36 ετών.

Η δημοσιογράφος Jane Wells, η οποία ήταν στο Sandringham την Πέμπτη για να αφήσει λουλούδια, αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της παραδέχτηκε ότι του ήρθαν σκέψεις από την κηδεία της μητέρας του, καθώς μαζί με τον αδερφό Χάρι ακολούθησαν το φέρετρο της βασίλισσας στα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Αίθουσα του Westminister.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξομολογείται πώς η πομπή της βασίλισσας τού ξύπνησε μνήμες της Νταϊάνα

«Μας είπε ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνον και το να ακολουθήσει το φέρετρο του θύμισε την κηδεία της μητέρας του, της Νταϊάνα». «Είπε ότι ήταν πολύ δύσκολο», πρόσθεσε η δημοσιογράφος, ενώ ένα άτομο είπε στον πρίγκιπα θα έβαζε τα κλάματα, και εκείνος απάντησε: «Μην κλαις τώρα».

«Μετά τον θάνατο της μητέρας τους, είμαι σίγουρη ότι έβλεπαν τη βασίλισσα Ελισάβετ ως μια μητρική φιγούρα και ως κάποιο άτομο που ήταν σταθερό στη ζωή τους. Το να βλέπεις τα πρόσωπά τους ως μικρά αγόρια είναι τόσο αποκαρδιωτικό. Τόσα πολλά δύσκολα συναισθήματα για ένα νέο άνθρωπο. Χαίρομαι που έχουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους τώρα», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περπατούσαν δίπλα-δίπλα πίσω από το φέρετρο της γιαγιάς τους βασίλισσα Ελισάβετ, μια σκηνή που θυμίζει τη στιγμή που ακολουθούσαν το φέρετρο της μητέρας τους πριν από 25 χρόνια.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ– πρίγκιπας Χάρι: Πώς έχουν διαμορφωθεί οι σχέσεις τους μετά το θάνατο της βασίλισσας;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ