Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους δημόσιας εμφάνισης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον αποκάλυψαν την τελευταία εμμονή του μικρότερου γιου τους πρίγκιπα Λούις.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε διάφορες επιχειρήσεις του Λονδίνου την Τρίτη για να ενημερωθεί για το πώς αντιμετωπίζουν την κρίση μετά την καραντίνα. Ο Γουίλιαμ και η Κάθριν ξεκίνησαν τη μέρα τους στο London Bridge Jobcentre, όπου μίλησαν με διάφορους εργοδότες.

Ο Λόιντ Γκράχαμ, ο διευθυντής κοινοτικής απασχόλησης της κατασκευαστική εταιρεία Keltbray, ανέφερε ότι η εταιρεία προχωράει στην κατεδάφιση διαφόρων κτιρίων για την ανακατασκευή της περιοχής Elephant και Castle.

Ο Γουίλιαμ του είπε «Τα παιδιά, ειδικά ο Λούις θα ήθελαν να έρθουν και να το παρακολουθήσουν, για να δουν τους εκσκαφείς, το λατρεύουν».

Και από ότι φαίνεται ο Λούις δεν είναι ο μόνος, καθώς η Κάθριν έκανε νόημα στο σύζυγό της και είπε του είπε “Μην ξεχνάς και τη Σάρλοτ! Θα το λάτρευε και εκείνη επίσης”.

Ο Δούκας και η Δούκισσα συχνά αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σχετικά με το τι αρέσει στα τρία παιδιά τους κατά καιρούς.

Κάθριν Μίντλετον: Αυτό είναι το μυστικό ταξίδι που έκανε με τα παιδιά της πριν τον κορονοϊό

 

Τον Φεβρουάριο, ο Γουίλιαμ μίλησε για το πόσο πολύ διασκέδασαν με τα παιδιά στο σπίτι τους στο Νόρφολκ. “Είχαμε πάει με τα παιδιά να δούμε τα αρνάκια αυτή την εβδομάδα. Η Σάρλοτ δεν ήταν σίγουρη στην αρχή, αλλά ο Τζορτζ ήταν τελείως εκεί. Ο Λούις αγαπά τα τρακτέρ. Αγαπούν να βλέπουν τα αρνάκια και να ταΐζουν τα αρνάκια”.

Το βασιλικό ζεύγος πέρασε τη διάρκεια της καραντίνας στο Νόρφολκ και πρόσφατα επέστρεψε στο Λονδίνο ώστε ο Τζορτζ και η Σάρλοτ να επιστρέψουν επιτέλους στο σχολείο τους. “Νομίζω ότι κάθε γονιός νιώθει ανακουφισμένος που το σχολείο άρχισε ξανά. 5 μήνες – ήταν καταπληκτικά, αλλά ήταν 5 μεγάλοι μήνες!” ανέφερε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σχετικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ