Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ είναι μεταξύ των πολλών βασιλιάδων που πηγαίνουν στο Σάντρινγκχαμ για τις διακοπές των Χριστουγέννων για να περάσουν χρόνο στο κτήμα Norfolk.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, η οικογένεια λαμβάνει συχνά μηνύματα από θαυμαστές που τους εύχονται να περάσουν καλά για ειδικές περιστάσεις. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι γνωστό ότι απαντούν.

Το Σάββατο, ο λογαριασμός στο Instagram the duchess of wonderland αποκάλυψε ότι τους είχε στείλει ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα. Σε απάντηση, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ μοιράστηκαν μία φωτογραφία με τα παιδιά τους πρίγκιπα Τζορτζ, εννέα ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, τεσσάρων, καθώς πήγαιναν στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ με τα παιδιά τους

Να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο Σάντρινγκχαμ, τον περσινό Δεκέμβριο, ήταν σημαντική καθώς όχι μόνο ήταν η πρώτη της μετά τον θάνατο της βασίλισσας, αλλά ήταν και η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Λούις συμμετείχε στην οικογενειακή παράδοση.

Η βασιλική αυτή παράδοση ξεκίνησε το 1988 και ο περίπατος της οικογένειας την ημέρα των Χριστουγέννων πάντα τραβά το ενδιαφέρον των royals.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ