Ο πρίγκιπας Παύλος διατηρεί φιλικές σχέσεις με αρκετά μέλη βασιλικών οικογενειών, μεταξύ των οποίων και η βασίλισσα Ράνια με τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας. Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον γάμο του γιου τους και διαδόχου.

Ο Παύλος έφτασε στον Αμμάν χωρίς την αγαπημένη του σύζυγο Μαρί Σαντάλ με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει σε φιλικά ενσταντανέ με τη Ράνια, τον Αμπντάλα και τους νεόνυμφους.

Πρίγκιπας Παύλος

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, αδερφή του βασιλιά Κωνσταντίνου και θεία του πρίγκιπα Παύλου, έδωσε επίσης το «παρών» όπως και ο Χουάν Κάρλος.

Στο ακόλουθο βίντεο ο πρίγκιπας Παύλος

Να σημειωθεί ότι ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια πάντρεψαν τον πρωτότοκο γιο τους Χουσείν, διάδοχο του θρόνου, με την αρχιτέκτονα Ράτζουα αλ-Σαίφ, σε μία γαμήλια τελετή που θύμιζε παραμύθι. Η νύφη επέλεξε δημιουργία του οίκου Elie Saab, με μοναδικά κοσμήματα.

Τη νύφη συνόδευσαν στο παλάτι Ζαχράν τα μικρότερα αδέλφια του διαδόχου, ενώ η τελετή έγινε ενώπιον 140 ατόμων. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Παλάτι Αλ-Χουσεϊνία, με 1700 προσκεκλημένους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ