Ο πιστός προσωπικός κομμωτής της Μέγκαν Μαρκλ, Τζόρτζ Νόρθγουντ, παρέμενε σιωπηλός για τη σχέση του με τη Δούκισσα του Σάσεξ όσο εκείνη ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Τώρα, που εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο Τζόρτζ λύνει τη σιωπή του και απαντάει στο τελευταίο μήνυμα των Σάσεξ στο Instagram, με μία ανάρτηση στον δικό του προσωπικό λογαριασμό που συγκεντρώνει μερικά από τα πιο iconic looks της Μέγκαν.

Μάλιστα την ανάρτηση του αυτή συνόδευσε με το εξής κείμενο «Ήταν τεράστιο προνόμιο και πολύ ευχάριστο το να συνεργάζομαι με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ τα τελευταία δύο χρόνια. Απόλαυσα την κάθε στιγμή της συνεργασίας μου με αυτό το καταπληκτικό ζευγάρι το οποίο με δίδαξε τι θα πει διαφορετικότητα, ισότητα και τη σημασία της καλή ψυχικής υγείας.  Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι, σας εύχομαι πολύ αγάπη και τύχη στο επόμενο ενδιαφέρον κεφάλαιο της ζωής σας! Ανυπομονώ να σας ξαναδώ σύντομα – πλέον είμαι πολύ ευτυχισμένος που μπορώ να μοιραστώ τις ιδιαίτερες στιγμές που ζήσαμε»

 

Ο διάσημος κομμωτής, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν με την Αλέξα Τσανγκ και τη Ρόζι Χάντινκτον, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Telegraph», μίλησε για την στενή του σχέση με τη Δούκισσα καθώς και για τα χτενίσματά της που άφησαν ιστορία. «Είναι τόσο γλυκιά και προσγειωμένη» ανέφερε, «με έκανε να νιώσω αμέσως άνετα» ενώ όσον αφορά τα χτενίσματα που άφησαν εποχή ανέφερε ότι «έπρεπε να τσεκάρουμε όλα τα κουτάκια που απαιτεί το βασιλικό πρωτόκολλο αλλά θέλαμε ταυτόχρονα να κάνουμε το λουκ της προσιτό όπως αρμόζει σε μία πριγκίπισσα του λαού».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ