Η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, αναλαμβάνει βασιλικά καθήκοντα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ αποκαλύφθηκε ότι αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα. Η Καμίλα υπέστη έναν τραυματισμό πριν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά συνέχισε να υποστηρίζει τον σύζυγό της, βασιλιάς Κάρολος, στο νέο του ρόλο παρά τον τραυματισμό της, ανέφερε η Telegraph.

Η βασιλική σύζυγος υπέστη έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού της, αλλά το Παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει. «Δεν θα σχολιάσουμε ιατρικές καταστάσεις», είπαν. Η Καμίλα επέστρεψε στο σπίτι της στο Wiltshire -αξίας 850.000 λιρών την Τετάρτη-, αφού η βασιλική οικογένεια συνόδευσε το φέρετρο της βασίλισσας από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Westminster Hall σε μια συγκινητική πομπή.

Μια μέρα ανάπαυσης, ωστόσο, θά ήταν ιδανική για την Καμίλα, και την ανάρρωση του τραυματισμένου δαχτύλουτου ποδιού της, αλλά σήμερα επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα.

Το ζευγάρι αναμένεται να ταξιδέψει στην Ουαλία όπου θα παρακολουθήσει μια λειτουργία στον καθεδρικό ναό Llandaff, προτού λάβει συλλυπητήρια στο κοινοβούλιο και συναντήσει μέλη του Senedd. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Κάστρο του Κάρντιφ, όπου ο βασιλιάς Κάρολος θα έχει ιδιωτική ακρόαση με τον Μαρκ Ντρέικφορντ προτού παραστούν σε δεξίωση που διοργάνωσε η κυβέρνηση της Ουαλίας.

Μόλις επιστρέψει στο Λονδίνο αργότερα, ο βασιλιάς Κάρολος θα φιλοξενήσει εκπροσώπους του θρησκευτικού κόσμου στο Bow Room και στις 7:30 μ.μ., ενώ η αγρυπνία των πριγκίπων θα πραγματοποιηθεί στο Westminster Hall.

Η Καμίλα τίμησε την βασίλισσα Ελισάβετ – Η λεπτομέρεια στην εμφάνισή της που λίγοι παρατήρησαν & όσα φώναζε το κοινό στον βασιλιά Κάρολο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΛΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ