Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η σύζυγός του Καμίλα θα καλωσορίσουν μια ολόκληρη σειρά συγγενών στο Κάστρο του Ουίνδσορ το απόγευμα της Τρίτης για ένα εορταστικό δείπνο με παραδοσιακές συνταγές.

Μετά από τρία πολύ δύσκολα χρόνια, λόγω του Covid-19, η βασιλική οικογένεια θα συναντηθεί ξανά για μια παραδοσιακή συγκέντρωση που θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Γιατί η Μέγκαν και ο Χάρι δε θα παρευρεθούν στο δείπνο του βασιλιά Καρόλου Γ’

Δεκάδες μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να παρευρεθούν, από την πριγκίπισσα Άννα μέχρι τον δούκα και τη δούκισσα του Γουέσσεξ. Παρόντες θα είναι επίσης ο πρίγκιπας Έντουαρτ και η κόρη του Λουίζ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα λείπουν από την εκδήλωση, αφού επέλεξαν να παραμείνουν στις ΗΠΑ.
Το προ-χριστουγεννιάτικο γεύμα πραγματοποιείται συνήθως κάθε χρόνο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την Τετάρτη πριν από τα Χριστούγεννα, λίγο πριν ο μονάρχης αναχωρήσει για το Σάντριγχαμ για την εορταστική περίοδο.

Για πολλά χρόνια, η αείμνηστη Βασίλισσα φιλοξενούσε την οικογένειά της στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με την τελευταία συγκέντρωση να πραγματοποιείται το 2019, μήνες πριν από το την πανδημία.
Τα νέα για το δείπνο του Καρόλου έρχονται λίγες ώρες αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο βασιλιάς, η Καμίλα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο Σάντρινγκχαμ για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Ο Κάρολος και η Καμίλα θα γιορτάσουν την Ημέρα των Χριστουγέννων στο πρώην κτήμα Νόρφολκ της αείμνηστης βασίλισσας.

Σε μια σύντομη δήλωση, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν: «Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα συνοδευόμενοι από Μέλη της βασιλικής Οικογένειας θα παραστούν στην Πρωινή λειτουργία την ημέρα των Χριστουγέννων στην Εκκλησία του Σάντρινγκχαμ, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ