Ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε ευδιάθετος σήμερα το πρωί, καθώς παρευρέθηκε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής.

Ο 75χρονος μονάρχης, χαμογέλασε και χαιρέτησε τους φωτογράφους καθώς μπήκε στο παρεκκλήσι του Sandringham Estate μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα, 76 ετών, πριν τον υποδεχτεί ο αιδεσιμότατος Canon Paul Williams.

Μάλιστα αντιλήφθηκε την παρουσία φωτογράφου και με συγκινητικό τρόπο χαιρέτησε προς το μέρος του, απευθυνόμενος έτσι ουσιαστικά προς τον βρετανικό λαό.

H Καμίλα για την περίσταση φόρεσε μακρύ παλτό της Fiona Clare Aldridge, όπως το συνηθίζει και κρατούσε την αγαπημένη της DeMellier mini bag και τις αγαπημένες της Russell & Bromley μπότες.

Χθες το βράδυ ο βασιλιάς εξέφρασε τις «θερμές ευχαριστίες» του στον βρετανικό λαό για τα «πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές του» σχεδόν μια εβδομάδα αφότου έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο.

Συγκεκριμένα ο βρετανός μονάρχης έγραψε τα εξής:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

«Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από καρκίνο, τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση».

Και συνέχισε: «Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω πώς η κοινοποίηση της δικής μου διάγνωσης βοήθησε στην προώθηση ενημέρωσης και έριξε φως στο έργο όλων εκείνων των οργανώσεων που υποστηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και στον ευρύτερο κόσμο. Ο δια βίου θαυμασμός μου για την άοκνηφροντίδα και την αφοσίωση τους είναι πλέον ακόμη μεγαλύτερη μετά την προσωπική μου εμπειρία».

Ωστόσο, ο Κάρολος αποφάσισε δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το είδος καρκίνου που έχει.

Η δήλωση του βασιλιά Κάρολου.
Η δήλωση του βασιλιά Κάρολου. Photo: Instagram theroyalfamily

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ