Ο βασιλιάς Κάρολος έχασε τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 με τον ίδιο να μην μπορεί ακόμα να διαχειριστεί πλήρως την απώλειά της. Ο μονάρχης λαμβάνει εκατοντάδες ευχές από το κοινό ενώ ένας royal fan αποκάλυψε τη φωτογραφία που χρησιμοποιεί ο Κάρολος ως απάντηση στις επιστολές που λαμβάνει.

Μέσω του Twitter, λοιπόν, ένας χρήστης, γνωστός ως RoyalsOther, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της κάρτας που έλαβε. Η κάρτα δείχνει μια όμορφη φωτογραφία του νεαρού Καρόλου με τη μητέρα του, η οποία κοιτάζει από ένα παράθυρο στο Μπαλμόραλ, την αγαπημένη βασιλική κατοικία της αείμνηστης βασίλισσας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1952 οταν ο βασιλιάς Κάρολος ήταν μόλις τεσσάρων χρόνων.

«Ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους σας που μου στείλατε ένα τόσο υπέροχα γενναιόδωρο μήνυμα μετά τον θάνατο της αγαπημένης μου μητέρας. Τα λόγια σας είναι εξαιρετικά παρηγορητικά και δεν μπορώ να σας πω πόσο βαθιά εκτιμώνται αυτή την στιγμή της απέραντης θλίψης», ανέφερε η επιστολή του μονάρχη.

βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια, ενώ το 2021 θυμήθηκε διασκεδαστικές αναμνήσεις μαζί με τον αείμνηστο πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο, για το πρόγραμμα του BBC One, «Prince Philip: The Royal Family Remembers».

«Ήταν θαυμάσιος στο να κανονίζει παιχνίδια. Θέλω να πω, η απόλαυση του να έχεις προφανώς νέους γονείς ήταν… υπήρχαν πολλά κυνηγητά και τρελές», είχε πει ο βασιλιάς Κάρολος.

Βασιλιάς Κάρολος-Καμίλα: Η συγκινητική στιγμή με κοριτσάκι στη Σκωτία κάνει τον γύρο του κόσμου

photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ