Ο βασιλιάς Χάραλντ Ε’ της Νορβηγίας πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση την Τετάρτη από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από θεραπεία για λοίμωξη.

Ο 86χρονος μονάρχης βρέθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού στο Όσλο με τη σύζυγό του, βασίλισσα Σόνια, τον διάδοχό του, πρίγκιπα Haakon και τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Mette-Marit, και τον γιο τους, πρίγκιπα Sverre Magnus, για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας της Νορβηγίας.

Στις 10:30 ακριβώς, η βασιλική οικογένεια πήρε τη συνηθισμένη της θέση στο Μπαλκόνι του Παλατιού για να χαιρετήσει την παιδική παρέλαση του Όσλο. Φέτος, ωστόσο, η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα δεν ενώθηκε με τους άλλους στο μπαλκόνι, καθώς η πριγκίπισσα αποφοιτά φέτος.

βασιλιάς της Νορβηγίας

Ο βασιλιάς έφυγε από το Rikshospitalet τη Δευτέρα μετά από παραμονή μιας εβδομάδας, με τη βασιλική αυλή να ανακοινώνει ότι «η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς έχει πλέον πάρει εξιτήριο», αλλά σημειώνει: «Ο Βασιλιάς παραμένει σε αναρρωτική άδεια».

βασιλιάς Χάραλντ

Ο βασιλιάς Χάραλντ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στα πόδια τον Ιανουάριο του 2022 πριν προσβληθεί από τον Covid-19 τον Μάρτιο του περασμένου έτους, ενώ το περασμένο καλοκαίρι, εισήχθη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό.

photos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ