Στο μάτι του κυκλώνα μπήκαν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, τις τελευταίες ώρες, καθώς το Ίδρυμα Archewell μπήκε σε «παραβατική» κατάσταση.

Τα πάντα, όμως, αποκαταστάθηκαν γρήγορα μετά από μια μικρή παράβλεψη που διορθώθηκε. «Έχουμε ερευνήσει επιμελώς την κατάσταση και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Ίδρυμα Archewell παραμένει πλήρως συμμορφωμένο και σε καλή κατάσταση», είπε ο εκπρόσωπος.

Διαβεβαίωσαν ότι οι απαιτούμενες πληρωμές έγιναν έγκαιρα και σε ευθυγράμμιση με τις διαδικασίες της IRS και ότι όλα τα απαραίτητα έγγραφα είχαν κατατεθεί σωστά από το Ίδρυμα χωρίς λάθη ή αδικήματα.

Το θέμα ήρθε στο φως όταν το ίδρυμα κηρύχθηκε απροσδόκητα «παραβατικό» από το Μητρώο Φιλανθρωπικών Οργανώσεων και Ερανών της Καλιφόρνια, ταράζοντας τους Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι.

Η ειδοποίηση του μητρώου, όπως περιγράφεται λεπτομερώς σε επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα της Καλιφόρνια, Ρομπ Μπόντα, ανέφερε ότι το Archewell δεν είχε υποβάλει τις απαιτούμενες ετήσιες εκθέσεις ή/και τέλη ανανέωσης, με αποτέλεσμα να σταματήσει η συγκέντρωση κεφαλαίων και οι δραστηριότητες δαπανών.

Μέγκαν Μαρκλ - πρίγκιπας Χάρι
Ο Χάρι αναστατώθηκε με την είδηση για τον οργανισμό Archewell

«Ένας οργανισμός που αναφέρεται ως παραβατικός δεν είναι σε καλή κατάσταση και του απαγορεύεται να εμπλακεί σε συμπεριφορές για τις οποίες απαιτείται εγγραφή, συμπεριλαμβανομένης της προσέλκυσης ή της εκταμίευσης φιλανθρωπικών κεφαλαίων», εξήγησε η ειδοποίηση από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι σε στιγμιότυπο από την επίσκεψή τους στη Νιγηρία

Αυτή η απροσδόκητη είδηση ​​ήταν ένα σοκ για τον Χάρι, τη Μέγκαν και την ομάδα Archewell, που ταξίδευαν στη Νιγηρία τις προηγούμενες ημέρες. Παρά το ταξίδι, ενήργησαν γρήγορα για να αντιμετωπίσουν το θέμα, αν και η επίλυση καθυστέρησε αρχικά.

Mέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν μπορεί να χαμογελά ξανά καθώς το πρόβλημα λύθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ