Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν μπει σε ρυθμούς Χριστουγέννων και η βασιλική οικογένεια έχει ξεκινήσει ήδη τον στολισμό. Ο βασιλιάς Κάρολος, ως νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ, ξεκίνησε μάλιστα τις αλλαγές στο Παλάτι.

Το Παλάτι διαθέτει 775 δωμάτια και πλήθος κόσμου θέλει να το δει από κοντά και να το επισκεφτεί, πόσο μάλλον κατά την περίοδο των εορτών.

Η βασιλική οικογένεια μοιράστηκε φωτογραφίες με τα αρκουδάκια Paddington -αγαπημένα της βασίλισσας-, τόσο από το Μπάκιγχαμ όσο και από το Clarence House. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως τον Σεπτέμβριο εκατοντάδες λούτρινα αρκουδάκια αφέθηκαν ως φόρος τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στα Royal Parks.

Μπάκιγχαμ
«Αυτή η φωτογραφία μού ράγισε την καρδιά. Όμορφο και συγκινητικό αφιέρωμα στην αείμνηστη βασίλισσά μας», έγραψε ένας royal fan.

Ο νέος μονάρχης και η σύζυγός του άνοιξαν τις πόρτες του Clarence House και του Μπάκιγχαμ για μια φιλανθρωπική εκστρατεία, στο πλαίσιο της οποίας την επόμενη εβδομάδα η Καμίλα θα συμμετάσχει σε ένα πικνίκ.

Μια από τις νέες φωτογραφίες του Παλατιού απεικονίζει, μάλιστα, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο με πλήθος κόσμου να συγκινείται βλέποντάς την.

«Η αείμνηστη βασίλισσα θα ήταν ευχαριστημένη τόσο με αυτές τις φωτογραφίες όσο και με το επόμενο ταξίδι αυτών των λούτρινων αρκούδων που της χαρίστηκαν και τώρα χαρίζονται σε άλλους», ανέφερε ένας θαυμαστής. «Όμορφο και συγκινητικό αφιέρωμα στην αείμνηστη βασίλισσά μας», σημείωσε άλλος. «Αυτό είναι ένα από τα πιο γλυκά πράγματα που έχω δει ποτέ», συμπλήρωσε ακόμα ένας royal fan.

Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος απαγορεύεται να πουλήσει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ;

Καλεσμένος του Μπάκιγχαμ παραβίασε τους κανόνες και έδειξε φωτογραφίες που δεν έπρεπε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ