Ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε την επίσκεψή του στη Ρουμανία την Παρασκευή, κι έφτασε στο Βουκουρέστι, όπου έλαβε την τιμή της φρουράς στο παλάτι Κοτροτσένι, πριν πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Klaus Iohannis.

Ο Πρόεδρος θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν του Καρόλου στο Union Hall στο παλάτι Cotroceni για τον εορτασμό των 25 χρόνων από την πρώτη επίσκεψη του βασιλιά στη χώρα. Ο Κάρολος είναι πιθανό να μείνει στην αγροικία του στο μικρό χωριό Viscri που αγόρασε το 2006.

Το ταξίδι του Κάρολου έρχεται λίγες μέρες πριν ο Χάρι ταξιδέψει στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια για να παραστεί στο δικαστήριο και με άλλους δημοφιλείς ανθρώπους, καθώς εικάζεται πως υπάρχουν στοιχεία σχετικά με παράνομη συλλογή πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης τηλεφώνου του.

πριγκίπισσα Άννα

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά για πάνω από 20 χρόνια που μέλος της βασιλικής οικογένειας καταθέτει στο δικαστήριο, θέση στην οποία είχε βρεθεί η πριγκίπισσα Άννα.

Η Άννα κλήθηκε να παραστεί στο δικαστήριο το 2002, όταν ομολόγησε την ενοχή της βάσει του νόμου περί επικίνδυνων σκύλων, αφού ο σκύλος της Dotty, ένα αγγλικό Bull Terrier, δάγκωσε δύο παιδιά στο Windsor Great Park.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ