Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν την ετήσια επίσκεψή τους στους Φρουρούς της Ιρλανδίας για να τιμήσουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, με την Κέιτ να αναμένεται να διατηρήσει την παράδοσή της που τη θέλει να φοράει πράσινο στην εκδήλωση.

Ορισμένοι όμως βασιλικοί θαυμαστές, παρατήρησαν κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα, θυμήθηκαν ότι υπήρξε ένας χρόνος που η πριγκίπισσα παραβίασε τον δικό της κανόνα μόδας, αφού είχε αποχωριστεί τα συνηθισμένα πράσινα outfit της και επιλέγονταςς ένα γκρι παλτό του οίκου Catherine Walker, σε συνδυασμό με ένα καφέ καπέλο από το Lock & Co.

Πριγκίπισσα της Ουαλίας: Η εμφάνιση που είχε κάνει τη διαφορά

Ήταν 2015 και η Κέιτ Μίντλετον ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Σάρλοτ με τις περισσότερες αναφορές να υποδηλώνουν ότι το παλτό ήταν το πιο άνετο στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της.

Την επόμενη χρονιά, έχασε εντελώς την εκδήλωση του Αγίου Πατρικίου, επιλέγοντας να μείνει στο σπίτι με τον νεαρό πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Κέιτ παρεβρίσκεται στην ετήσια εκδήλωση από το 2012 και εκτός από το 2015, φορούσε πάντα ένα πράσινο παλτό – σε συνδυασμό με ένα καπέλο σε μαύρο, καφέ ή πράσινο χρώμα.

Κανένας δε γνωρίζει τι θα φορέσει η πριγκίπισσα στην παρέλαση του 2023, αν και οι περισσότεροι θαυμαστές στοιχηματίζουν ότι θα φορέσει πράσινα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ