Η βασίλισσα Άννα Μαρία, η τελευταία βασίλισσα των Ελλήνων, λατρεύει την Ελλάδα. Το έχει επισημάνει σε συνεντεύκξεις της κι έχει τονίσει πως αγάπησε αμέσως την χώρα μας όταν ήρθε από τη Δανία για να παντρευτεί τον βασιλιά Κωνσταντίνο Β’, τελευταίο βασιλιά των Ελλήνων.

Η Άννα Μαρία αποτελει για πολλούς μια από τις ομορφόερες royals. Και δικαίως. Από τότε μέχρι σήμερα η ομορφιά της είναι καθηλωτική. Μια ευγενική και διακριτική παρουσία με πηγαία ευγένεια.

Η βασίλισσα Άννα Μαρίακαι ο εκλιπών βασιλιάς Κωνσταντίνος Β΄ βρέθηκαν στο μακρινό παρελθόν στην Κέρκυρα. Η ακόλουθη φωτογραφία τους είναι μοναδική, γεμάτη χρώμα και μια Άννα Μαρία που καθηλώνει.

«Η Ελλάδα μου έχει δώσει πάρα πολλά. Συγγνώμη που είμαι έτσι τώρα», ανέφερε σε συνέντευξή της η βασίισσα Άννα Μαρία. Μητέρα της ήταν η μοναδική κόρη του Γουσταύου ΣΤ΄ Αδόλφου της Σουηδίας και της Μαργαρίτας του Κόννωτ, Ίνγριντ της Σουηδίας.

«Κάθε μέρα που βλέπω την Ελλάδα μού κάνει εντύπωση. Δεν υπάρχει αλλού τέτοιο μέρος. Στον Κωνσταντίνο νομίζω τού έδειξαν μια φωτογραφία μου σε περιοδικό. Μπορεί να ήταν αποφασισμένος να με παντρευτεί. Αληθεύει ότι στο πρώτο άκουσμα να με παντρευτεί ο Κωνσταντίνος, ο πατέρας μου τον κελίδωσε στο λουτρό», σημείωσε σεάλλο σημείο η Άννα Μαρία.

βασίλισσα Άννα Μαρία

Η βασίλισσα Άννα Μαρία σε μια πραγματικά σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν

Κεντρική εικόνα: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ