Στις 15 Αυγούστου 1990, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε πρίγκιπας Κάρολος  φωτογραφήθηκαν να κάνουν κρουαζιέρα στα ανοιχτά της Μαγιόρκα, καλεσμένοι του βασιλιά Χουάν Κάρλος και την βασίλισσας Σοφίας.

H βασίλισσα Άννα Μαρία, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος με την πριγκίπισσα Θεοδώρα, πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρίγκιπας- τότε- Κάρολος, βασιλιάς Χουάν Κάρλος με τον πρίγκιπα Φίλιππο της Ελλάδας. Photo Instagram royal_greece
H βασίλισσα Άννα Μαρία, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος με την πριγκίπισσα Θεοδώρα, πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρίγκιπας- τότε- Κάρολος, βασιλιάς Χουάν Κάρλος με τον πρίγκιπα Φίλιππο της Ελλάδας. Photo Instagram royal_greece

Ήταν μια συγκέντρωση τριών από τις πιο λαμπερές βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης: η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος με τους γιους, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, η ισπανική βασιλική οικογένεια -χωρίς τον πρίγκιπα τότε Φελίπε– και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία με τα παιδιά τους, πριγκίπισσα Θεόδωρα και πρίγκιπα Φίλιππο – οι πρίγκιπες Παύλος και Νικόλαος δεν τους συνόδευσαν.

Το γιοτ ανήκε στον Χουάν Κάρλος Α’, τότε βασιλιά της Ισπανίας, η οικογένεια του οποίου εξακολουθεί να έχει κτήμα 33.000 στρεμμάτων στη Μαγιόρκα.

Οι τηλεφακοί των φωτογράφων πήραν φωτιά και σε μία από αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε τη βασίλισσα Σοφία να έχει τοποθετημένα προστατευτικά τα χέρια της γύρω από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σε μία άλλη βλέπουμε τον Χουάν Κάρλος με ροζ polo, τον Κάρολο με δεμένο χέρι μετά από ατύχημα, την πριγκίπισσα Νταϊάνα με t-shirt και τον βασιλιά Κωνσταντίνο με πράσινο polo.

Ωστόσο ξεχωρίζει μια ακόμα φωτογραφία με την Νταϊάνα στο πλευρό του βασιλιά Κωνσταντίνους, ο οποίος αγκαλιάζει την πρωτότοκη κόρη του, πριγκίπισσα Θεοδώρα.

Στο γιοτ βρίσκονταν επίσης οι δύο κόρες της βασίλισσας Σοφίας, η Ινφάντα Έλενα, Δούκισσα του Λούγκο και η Ινφάντα Κριστίνα, οι οποίες ήταν ανύπαντρες και γύρω στα 20 την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Ο αδερφός τους, ο τότε πρίγκιπας Φελίπε (επίσημος τίτλος Πρίγκιπας της Αστούριας) δεν ήταν παρών.

Κεντρική φωτό instagram royal_greece

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ