Είναι μία σημαντική εβδομάδα για τον πρίγκιπα και τη πριγκίπισσα της Ουαλίας. Το βασιλικό ζευγάρι θα ταξιδέψει στην Αμερική για τη δεύτερη ετήσια απονομή των βραβείων Earthshot Prize. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ θα φτάσουν στη Βοστώνη την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και θα περάσουν την ημέρα στην αμερικανική πόλη, πραγματοποιώντας επίσημες εμφανίσεις. Η απονομή των βραβείων θα λάβει χώρα την Παρασκευή το βράδυ.

Πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας: Το νέο τους ταξίδι στην Αμερική

Σύμφωνα με πληροφορίες, o πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλάς, θα ταξιδέψουν μόνοι τους στις ΗΠΑ, χωρίς τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, καθώς έχουν υποχρεώσεις με το σχολείο τους. Ωστόσο, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αναρωτιούνται αν θα συναντήσουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που ζουν στην Αμερική με τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ.

Θεωρείται σχεδόν απίθανο όμως καθώς ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα ταξιδέψουν στη Βοστώνη ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν στο Montecito που είναι πολύ μακριά. Επιπλέον, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ θα έχουν ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις τους και σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο.

Ίσως τα δύο ζευγάρια συναντηθούν τα Χριστούγεννα αλλά κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής. Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο Sandringham, εκεί που γιόρτασαν παραδοσιακά αυτές τις ημέρες, κάθε χρόνο, όσο ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Σίγουρα όμως θα ήταν δύσκολο για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις γιορτές. Το πιο πιθανόν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα οικογενειακά στο σπίτι τους στο Montecito μαζί με τα δύο παιδιά τους και τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του βασιλιά Καρόλου είναι πολύ ιδιαίτερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ