Πρεμιέρα έκανε το ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan» και η βρετανική βασιλική οικογένεια φιλοξενείται και πάλι στα πρωτοσέλιδα των διεθνών Μέσων. Ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να λέει ότι οι γυναίκες που παντρεύονται γαλαζοαίματους πρέπει να είναι «πρόθυμες και ικανές».

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίζεται στην οθόνη δίπλα σε έναν τίτλο εφημερίδας που γράφει: «Πριγκίπισσα σε κρίση».

Αναφερόμενος στις γυναίκες που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους και εισήλθαν στην βρετανική βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται αυτό το θεσμό, αυτό τρέφει αυτή τη φρενίτιδα. Ήμουν τρομοκρατημένος. Δεν ήθελα η ιστορία να επαναληφθεί. Κανείς δεν γνωρίζει όλη την αλήθεια. Εμείς τη γνωρίζουμε».

Όσο ο πρίγκιπας Χάρι αναφερόταν στις γυναίκες αυτές, στο τρέιλερ έπαιζαν πλάνα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ, τις οποίες κυνηγούσαν οι παπαράτσι.


Στο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκε και την αγωνία που είχε ως εργένης για να βρει τη γυναίκα που θα άντεχε όλη αυτή την πίεση των media. «Θυμάμαι να σκέφτομαι: ”Πώς μπορώ να βρω κάποια σύντροφο που να είναι πρόθυμη και ικανή να αντέξει όσα έρχονται μαζί μου;». Και πρόσθεσε: «Κάθε σχέση που είχα, μέσα σε εβδομάδες ή μήνες, χαλούσε εξαιτίας της υπερέκθεσης που έπαιρνε το πρόσωπο αυτό και η οικογένειά του. Η ζωή του αναστατωνόταν. Έτσι, όταν γνώρισα την Μ. τρομοκρατήθηκα ότι τα media θα την απομάκρυναν από εμένα. Τα ίδια media που είχαν απομακρύνει και άλλους ανθρώπους».

Στο «Harry & Meghan» ο βασιλικός συντάκτης Robert Hazell έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τις δοκιμασίες που περνούν οι γυναίκες για να εισέλθουν στη βασιλική οικογένεια. Όσο προβαλλόταν μία φωτογραφία του Γουίλιαμ και της Κέιτ, ο Robert Hazell ανέφερε: «Έχουν πολύ μικρή αυτονομία στο να επιλέξουν το μέλλον τους. Οι μισοί που βρίσκονται σε σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου έπρεπε να πάρουν την έγκριση της βασίλισσας Ελισάβετ για να παντρευτούν».

Αυτό σημαίνει ότι η προφανώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε την έγκριση της αείμνηστης Ελισάβετ για να παντρευτεί τον εγγονό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πρίγκιπας Χάρι: Μιλάει για τον πόνο και την ταλαιπωρία της Κέιτ μετά το γάμο της με τον Γουίλιαμ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ HARRY AND MEGHAN, , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ