Κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάννια» όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον πρίγκιπα Παύλο.

Ο πρωτότοκος γιος του αείμνηστου βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας Μαρίας ερωτήθηκε για το αν σκοπεύει να έρχεται συχνά στην Ελλάδα. «Πολύ συχνά θα είμαι στην Ελλάδα. Συνεχώς!», είπε ο πρίγκιπας Παύλος.

Οι δηλώσεις του πρίγκιπα Παύλου στις τηλεοπτικές κάμερες

Στη συνέχεια τον ρώτησαν αν πρόκειται να μιλήσει σύντομα: «Σύντομα ναι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Αλλά κάποια στιγμή θα γίνει», απάντησε. Θα παραμείνει στην Ελλάδα μόνος του; «Θα πηγαινοερχόμαστε. Έχουν τα παιδιά σχολείο», είπε. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το δεύτερο φημολογούμενο μνημόσυνο στο Λονδίνο: «Δεν έχω κάνει καμία οργάνωση για αυτό ακόμα. Υπάρχει πολύς κόσμος στην Αγγλία και στην Ευρώπη που τον αγαπούσε και ίσως το κάνουμε κάτι για αυτό το λόγο», απάντησε.

Για το μνημόσυνο που έγινε στην Ελλάδα, τόνισε: «Και το χθεσινό ήταν κάτι δικό μας για την Ελλάδα. Και στο μέλλον μπορεί να κάνουμε και στην Αγγλία κάτι. ΄Ηρθαν συμμαθητές του, ήταν φίλοι του, συνεργάτες από τα παλιά τα χρόνια».

Τι θυμάται από τον βασιλιά Κωνσταντίνο; «Ήταν ο πατέρας μου. Ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος», απάντησε. Σχετικά για τη ψυχολογία της μητέρας του, Άννα Μαρία, είπε: «Πολύ καλή!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ