Τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, και ο πρίγκιπας Λούις, γράφτηκαν στο νέο τους σχολείο, το Lambrook, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά από ένα διάλειμμα με τον παππού τους, τον βασιλιά Κάρολο, στο Balmoral της Σκωτίας, τα παιδιά θα επιστρέψουν στις τάξεις τους τις επόμενες ημέρες καθώς τελειώνουν οι σχολικές διακοπές.

Ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις θα είναι τώρα στο 6ο, στο 4ο και στο 1ο έτος αντίστοιχα στο σχολείο του Berkshire. Ενώ τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ είναι τρία από τα πιο διάσημα παιδιά σε όλο τον κόσμο, δεν αναφέρονται με τους βασιλικούς τους τίτλους στο σχολείο.

Τα αδέρφια είναι γνωστά απλώς ως George Wales, Charlotte Wales και Louis Wales στους σχολικούς τους φίλους, σε ένα νεύμα για τους νέους τίτλους των γονιών τους, Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας, που τους απονεμήθηκαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αυτό ίσχυε και για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι πήραν ως επίθετο στο σχολείο τον πρώην τίτλο του πατέρα τους, Wales, του Καρόλου. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παραδοσιακά δεν χρησιμοποιούν επώνυμο και είναι απλώς γνωστοί με το μικρό τους όνομα στο κοινό και την Αυτού ή Αυτή Βασιλική Υψηλότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ