Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και έφερε στο φως λεπτομέρειες σχετικά με τη θλίψη του για τον θάνατό της, και τον τρόπο που τού το ανακοίνωσε ο πατέρας του, Κάρολος.

Στα απομνημονεύματά του, Spare, τα οποία κυκλοφόρησαν πέντε ημέρες νωρίτερα στην Ισπανία, ο Χάρι λέει ότι για χρόνια νόμιζε ότι η μητέρα του κρυβόταν. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 36 ετών όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

Ο πρίγκιπας παραδέχτηκε τις σκέψεις του στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αφού ο μεγαλύτερος αδερφός του έχασε ένα ετήσιο ταξίδι σκι στο Klosters επειδή μισούσε τους φωτογράφους, αλλά ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ του είπε ότι πίστευε το ίδιο.

νταϊάνα χάρι

Στο βιβλίο του, ο πρίγκιπας Χάρι θυμάται την δυσβάσταχτη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του. Ο πρίγκιπας, ο οποίος ήταν 12 ετών τότε, αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του Κάρολος κάθισε στην άκρη του κρεβατιού του, αποκαλώντας τον «αγαπητό γιο» και εξηγώντας ότι είχε γίνει τροχαίο ατύχημα και ότι η Νταϊάνα δεν είχε συνέλθει από τα τραύματά της.

Ο Χάρι αναφέρει ότι δεν έκλαψε και ότι ο πατέρας του δεν τον αγκάλιασε, αλλά αντίθετα έβαλε το χέρι του στο γόνατό του και του είπε ότι θα πήγαιναν όλα καλά. Ο Κάρολος είχε ήδη μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στον Γουίλιαμ.

Περίπλοκη η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της μητριάς του Καμίλα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι θεωρίες συνωμοσίας για το μοιραίο δυστύχημα επιμένουν 25 χρόνια μετά

Η σπαρακτική έκκληση του Κάρολου στους γιους του και η σωματική επίθεση του Γουίλιαμ στον Χάρι

H οικογενειακή φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα & η εξομολόγηση για τη μητέρα της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ