Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη βασιλική οικογένεια, κι ενώ πλησιάζει στο τέλος του, δεν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν αρκετές δύσκολες στιγμές.

Η αστρολόγος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντέμπι Φρανκ, αποκάλυψε ότι το 2023 δεν πρόκειται να είναι πιο ήρεμο για τον Χάρι και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, τα σοκ στη ζωή τους θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά το βιβλίο του, «Spare», θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή γι’ αυτόν. «Τα αστέρια του πρίγκιπα Χάρι παρατάσσονται σε έναν σχηματισμό τρενάκι μέχρι το 2023», προειδοποιεί η αστρολόγος.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα εξακολουθήσει να περνά περιπέτειες, καθώς όπως τόνισε η αστρολόγος «ο επαναστάτης πλανήτης Ουρανός κάθεται άβολα στην πιο προσωπική γωνία του χάρτη του και της Σελήνης του, υποδηλώνοντας περαιτέρω αναστατώσεις με την οικογένεια, αιφνιδιαστικές κινήσεις και αποκοπή με την παλιά του ζωή».

Ακόμα, σημείωσε ότι ενδέχεται να αποκοπεί ολοκληρωτικά από την οικογένειά του: «Ο κόσμος του Χάρι δεν φαίνεται να είναι σταθερός και είναι έτοιμος να κάνει την τελική αποκοπή με τις ρίζες του. Η ανησυχία του είναι δύσκολο να συγκρατηθεί, πυροδοτώντας την επιθυμία να μετακομίσει και να επανεφεύρει τον εαυτό του ως ανεξάρτητο από τους βασιλικούς. Η ζωή του θα είναι γεμάτη αλλαγές».

Η κυκλοφορία του βιβλίου του είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο, και η αστρολόγος εκφράζει τις ανησυχίες της. «Η χρονική στιγμή της δημοσίευσης τον Ιανουάριο είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος που θα μπορούσε να προκαλέσει αντιδράσεις. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ζήσει μια μακρά περίοδο θλίψης και σύγχυσης με θολή αντίληψη».

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου, είναι επίσης κάτι που θα λάβερι χώρα το 2023 και θα έχει επίδρασει στον Χάρι. «Η Πανσέληνος την ώρα της στέψης ορίζει τη θέση του στην τάξη των πραγμάτων. Θα χρειαστεί να προχωρήσει. Από τον Ιούνιο και μετά έρχονται νέες κατευθύνσεις, τις οποίες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να έχει μια νέα θετική διάσταση και να κάνει τη διαφορά».

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους – Η εικόνα της Κέιτ Μίντλετον

Πρίγκιπας Χάρι: Η τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο

Η σημαντική παράλειψη στην κάρτα Χριστουγέννων του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ